Pretraži

Sahranjena jutjuberka Kristina Kika Đukić

Influence
0
Photo: Instagram/annalazarevic2

Mali pomen održan je kod grobnog mesta, gde su se od Kike oprostili porodica, prijatelji, kolege jutjuberi i fanovi.

Kako mediji pišu, opelo je trajalo kraće nego što običaj nalaže jer su izostavljene neke crkvene pesme zbog sumnje da Kika nije umrla prirodnim putem.

Na sahrani su bili jutjuberi Andrija Jo, Anna Lazarević, Janko, Nemanja Arsić Cone, Deks Rok i Milan Inić koji su se sa Kikom poslednji put pozdravili.



Podsetimo, Kristina Kika Đukić, jutjuberka, gejmerka i influenserka, preminula je u 21. godini u noći između 8. i 9. decembra. Mediji su pisali da je izvršila samoubistvo, ali njena porodica je zamolila pripadnike sedme sile da prekinu sa nagađanjima o Kikinom uzroku smrti.

  • U izveštaju sa obdukcije stoji da je uzrok smrti nepoznat. Na toksikološki nalaz se čeka i do 2 meseca, tako da pre toga nećemo imati informacije o tome šta se tačno desilo – stoji u obaveštenju porodice Đukić.

  • Time što nagađate i pričate o tome da se Kika ubila doveli ste do toga da mi ne možemo da sahranimo naše dete i sestru jer pop ne želi da održi opelo zbog informacija koje se šire u medijima. Uz ovaj izveštaj koji dostavljamo vama, patrijaršija će odobriti opelo, ali nažalost, molba se šalje poštanskim pismom i nece stići na vreme, odnosno do termina sahrane koji je u utorak 14.12. u 13h. Ovim povodom molimo sve ljude, medije i crkvu da dozvole da se na dostojanstven način oprostimo od Kike i sahranimo je prema običajima Srpske pravoslavne crkve – navela je porodica.

SOS linije

SOS telefon koji radi 24 sati, a na koji se javljaju stručnjaci sa sprečavanje samoubistva – lekari Klinike za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević" je 0800/309-309, opcija 1.

U slučaju da vam je potrebna pomoć, svakog dana možete pozvati volontere Centra "Srce" od 14 do 23 sati na broj telefona 0800-300-303 ili im pišite na mejl [email protected] ili na četu na sajtu www.centarsrce.org.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence