Pretraži

SA 118.000 DINARA MOŽEŠ DA KUPIŠ GUMU OD PORŠEA: Baka Prase ponovo osuo paljbu na Voyage-a, pa Breskvicu nazvao Kajsijom (VIDEO)

Influence
0
Screenshot: Youtube/Baka Prase

Popularni jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, objavio je novi video u kojem je ponovo žestoko isprozivao Voyage-a zbog toga što se hvalio sa 118.000 dinara koje zaradi za noć.

——————– Sponsored ——————–


Baka je video snimak na kojem Voyage prebrojava 118.000 dinara, a onda je zaključio da je pevač to poslao svojim drugovima iz škole.

– Oni su objavili taj video, jer očigledno nismo mi jedini koji ne gotivimo Blamage-a, već i njegovi drugari iz srednje škole – rekao je Baka Prase.

Jutjuber je prokomentarisao Voyage-ove izjavu da nije lažno skroman, jer mu je zaparala uši u emisiji "Amidži šou".

– Ovaj mladić, mladi preduzetnik, uspešan i skroman pre svega. Momak uopšte nije lažno skroman. Definitivno ovde samouvereno pokazuje svoj novac – primetio je Baka.

Bogdan se potom osvrnuo na Voyage-ovu tvrdnju "nije da se hvalim" parama.

– Prvo što je pogrešio nije Voyage, nego Blamage. Drugo, te pare koje je zaradio, 80% ili 70% idu njegovoj ribi, što je ona zaslužila to – naglasio je jutjuber.Baka je primetio da se mladi pevač mnogo hvali, a onda se zapitao "zar on nije fin dečačić koji peva".

– Ovde sam fin, a ovde fleksujem. Ne može to tako buraz – rekao je jutjuber.

Baka Prase je istakao da posle svega ima nula poštovanja za njega, najviše zbog Mihajlove izjave "ako budete učili u Devetoj gimnaziji, imaćete ove količine novca".

– To je bezobrazluk. To je kada detetu daš pare i slavu na brzaka, koje realno nije zaradio i zaslužio. Možda je zaradio, neću da grešim dušu – dodao je jutjuber.

On je zaključio da Voyage ne misli na to da "uče u gimnaziji", već suprotno.

– Samo vi učite dok ja brojim pare, u tom nekom kontekstu. To je jako niska izjava – objasnio je Baka, pa potom uzeo novac i pokazao ša su za njega pare.

Baka je priznao da se i on hvali, a onda je Voyage-u poručio da sa tih 118.000 dinara može da kupi gumu.

– Ako hoćeš mogu da ti prodam gumu od Poršea za 100.000. Daću ti bratski popust. 18.000 zadrži, izvedi Kajsiju na piće. Ja častim! – rekao je Baka.

Pogledajte kako je Baka Prase isprozivao Voyage-a:

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence