Pretraži

RAZOTKRILA SVE INFLUENSERE: Teodora Popovska otkrila koliko je na mrežama sve lažno (VIDEO)

Influence
0
Screenshot: Instagram

Popularna tiktokerka Teodora Popovska je odlučila da razbije sve predrasude o tome kako je život influensera lep i bajan, kako svi žele da se druže sa njima i kako nemaju probleme u životu. Naime, Teodora Popovska se snimila za TikTok gde je priznala koliko je njen, ali i život drugih influensera u nekim trenucima tužan, ali kako oni to ne prikazuju na svojim socijalnim mrežama i da je sve što vide tamo zapravo lažno. Povod za to je bila poruka jedne devojčice koja je njen veliki fan, a kako kaže Teodora, ta poruka ju je dovela do suza. 

  • Ona je meni rekla koliko je njoj teško i koliko ona smatra da ja imam savršeni život, koliko sam prelepa i da je ona mnogo nesigurna zbog toga. Mene je to toliko rasplakalo, jer sam ja taj dan ceo plakala jer sam ja bila nesigurna oko nekih stvari i onda sam objavila sliku kako se smejem, pa je ona meni poslala poruku i to napisala – započela je Popovska. 

  • Osetila sam se loše zato što mi influenseri plasiramo nešto nerealno. Pričam vam u ime svih influensera. Evo sad ću da vam kažem, npr za moj rođendan sam kačila slike kako sam srećna, hajpovana i super sve. Ja sam rođendan provela maltene sama, jer nisam imala koga da pozovem. Kačim storije kako se provodim super, a samo da vam kažem da su me odmalena odbacivali u društvu. Sad skoro sam odbijena od strane par influensera jer nisam dovoljno popularna. Ja sam prevarena, i mene su sinovali, evo trenutno imam bjuti filter, jer imam problem sa aknama, to je sve normalno. Mnogo se osećam loše jer sam vam plasirala neki život koji je apsolutno nerealan – rekla je ona između ostalog u videu, a šta je još otkrila pogledajte u nastavku: 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence