Pretraži

„RAZMISLITE DOBRO PRE OVIH ODLUKA“: Marija Ignjatović otvoreno progovorila o estetskim zahvatima (FOTO)

Influence
0
Photo: Instagram/marijaignjatovic_

Marija je na mrežama poznata po svojoj prirodnoj lepoti i izgledu, a više puta je sa svojim pratiocima delila savete o lepoti i isticala koliko polaže na brigu o sebi.



Influenserka se, osim zajedničke objave, nije oglašavala povodom raskida, ali je sada sa svojim pratiocima podelila jednu priču i posavetovala sve da dobro razmisle pre nego što donose bilo koju odluku vezanu za menjanje fizičkog izgleda.

Ona se prisetila jednog putovanja u Istanbul, na koji je otišla sa, sada već bivšim, dečkom.

U februaru 2021. sam otišla u Istanbul sa Nikolom za njegovu transplataciju kose, gde sam dobila ponudu od jedne klinike za estetsku hirurgiju da radim na sebi šta god sam želela. Otišla sam na pregled i rekli su mi da bi trebalo da radim usne (jer je jedna strana "niža" od druge). Rekoh sebi, možda bih i mogla, možda bih se osećala lepše – napisala je Marija.

Foto: Instagram printscreen/marijaignjatovic_

Foto: Instagram printscreen/marijaignjatovic_

Ona je potom dodala da je od operacije ubrzo odustala, a da je svoje samopouzdanje podigla samo većom brigom o sebi. Influenserka je sa svojim pratiocima podelila važnu lekciju koju je naučila ovaj način i dala im je iskren savet.

Gledam sebe svaki dan u ogledalu i sada vidim tu stranu usne, iako je do sada nisam primećivala. Imam u glavi da nije "perfektna", ali to sam ja. I ne, nemam usne po kalupu kako "bi trebalo", nemam maleni prćast nosić i volim što je baš tako. Jako sam srećna sada i hoću reći da me ta korekcija ne bi usrećila u tom trenutku jer iznutra nisam bila zadovoljna drugim stvarima. Razmislite dobro pre ovih odluka. Ukoliko imate problem zbog vašeg izgleda i zaista vam nešto smeta, naravno da je skroz okej to ispraviti, samo nemojte to raditi kako biste se uklapali u kalup i jer to "svi rade" – zaključila je Marija.

Foto: Instagram printscreen/marijaignjatovic_

Foto: Instagram printscreen/marijaignjatovic_

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence