Pretraži

,,RANIJE JE TU BILA CELA PORODICA“: Ruža Rupić otvorila dušu za Božić (FOTO)

Influence
0
Photo: Instagram/ruza_rupic
  • Ranije je tu bila cela porodica, bilo nas je puno. Sestra je bila tu od ujaka, slavili smo svi zajedno. Sada smo se razbežali svi što po svetu i zbog obaveza. Proslavljamo mama i ja – počela je ona.

Ruža se osvrnula na prošlu godinu, kada je veliki hrišćanski praznik provela sa ocem, jer je njena majka radila.

  • Mama već tradicionalno godinama unazad radi na Božić, tako da ja budem sa tatom ili sa njom posle kada se vrati sa posla – dodala je pevačica.


Jutjuberka je istakla da je najviše volela kada su ranije svi bili na okupu.

  • To mi je negde bio najdraži deo Božića. Volim najviše da vrtimo česnicu, jer obično ja izvučem paricu, tako da to volim – objasnila je i otkrila kako izgleda njena praznična trpeza:

  • Ako ne pazim šta jedem, onda izgleda fantastično, a ako pazim šta jedem, onda ne izgleda ništa specijalno. Ona uvek izgleda dobro, samo je pitanje da li ću ja jesti ili neću. Bilo je godina kada kažem da neću da jedem ništa i na kraju se završi tako što naručim picu. Imali smo raznih momenata, obično bude poprilično bogato, mama to onako sve lepo spremi i bude baš teško odoleti. Posle pitaju Ružo što si se ugojila za praznike. Kako da se ne ugojim kada mama sprema od jutra do sutra?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ruza Rupic (@ruza_rupic)

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence