Pretraži

„RADIJE BI SEDELA SAMA, NEGO SE PRAVILA DA ME ZANIMA ŠTA DRUGI PRIČAJU“: Anja Bla oštro odgovorila na negativne komentare (FOTO)

Influence
0
Foto: Instagram printscreen/anjablaa

Nakon snimaka njenih verbalnih sukoba sa decom koja su joj iskakala ispred kola i ometala je u vožnji, javnost je bila podeljena zbog Anjinih postupaka, a mnogi su komentarisali da se previše uzvezdila zbog svoje popularnosti i veze sa popularnim jutjuberom Bakom Prasetom.



Anja je nakon toga iznela argumente sa svoje ponašanje, sa kojima su se mnogi složili i opravdali njene postupke, ali prema njenim društvenim mreža može se zaključiti da je pojedincima i dalje trn u oku.

Naime, ona je odgovorala na pitanja svojih pratilaca, od kojih se jedno odnosilo na to da se Anja ne slika često sa drugaricama.

Ti si uvek sama. Čista depresija od cure. A tako ti i faca izgleda – napisao je neko.

Nikad neću razumeti ljude koji ne znaju da uživaju sami nego moraju stalno da imaju neko društvo. Meni je top samoj i uvek imam šta da radim da mi bude zabavno. Radije bi sedela sama kući po čitav dan i uživala nego ispijala kafe sa fejk ljudima i pretvarala se da me zanima pta mi pričaju. Drugarice koje imam iz detinjstva su iste kao i ja i samo sa takvim ljudima mogu dugotrajno da se družim. Tako da da, ja nisam uopšte društvena osoba, ne izlazim često jer ne želim, a ne zato što ne mogu i nemam s kim ne brinite se – glasio je influenserkin oštar odgovor.

Foto: Instagram printscreen/anjablaa

Foto: Instagram printscreen/anjablaa

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence