Pretraži

RADIĆU SA VELIKIM IMENIMA: Va Vana dobila ulogu u pozorišnoj predstavi, pa otkrila šta misli o Sandri Africi koja će se pojaviti u njoj (FOTO)

Influence
0
Photo: IDJTV

Naime, jutjuberka Va Vana otkrila je za IDJTV da je dobila ulogu u predstavi "Prenk" reditelja Marka Jovičića, koja će, kako saznajemo, biti održana 2. jula.

Na pitanje otkud baš to da je odlučila da se oproba u svetu glume, Vanja je imala zanimljiv odgovor.

  • Ovu odluku nisam donela sada sa 20 godina, već još kada sam imala 10. Još tada u osnovnoj školi u glumi sam prepoznala sebe i to je bila moja prva ljubav. Kasnije sam prestala zbog obaveza i krenula da snimam za Youtube. Sada kada sam dobila ponudu od reditelja Marka za predstavu i rad sa ozbiljnim imenima bilo mi je zadovoljstvo – rekla je ona. 


Kako nije krila oduševljenje jer će se publici predstaviti u novom izdanju, ispričala nam je i nešto više o svojoj ulozi.

  • Moj lik tumači Trešnjicu, ja sam žena poznatog jutjubera, ali Maca traži njemu razvod da bih se udala za njega. Ne želim puno da otkrivam, ali mislim da sam ja najveće zlo na kraju u predstavi – odgovorila je Vanja kroz smeh. 

S obzirom na to da smo imali prilike da vidimo da se ona i pevačica Sandra Afrika nalaze na istom snimanju, zanimalo nas je da li je i Sandra dobila priliku da se oproba kao glumica, o čemu su pričale i da li bi volela da snimi video sa njom.

-Ne, Sandra je snimala spot sa nama i peva deo pesme koja će izaći kao najava za predstavu. Sandra je super, skroz je prirodna i jako profesionalna osoba. Nismo puno komunicirale jer smo obe radile konstantno, ali naravno da bih volela da snimimo nešto zajedno – otkrila je ona.

Screenshot: Instagram/vanjaveljic.official

Screenshot: Instagram/vanjaveljic.official

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence