Pretraži

PUTOVANJE ZA VREME COVID-19: Zorannah podelila svoja iskustva

Influence
0
Screenshot: YouTube/Zorannah

S obzirom na to da je pandemija korona virusa i da su neke granice zatvorene, ona često dobija pitanja u vezi sa putovanjem, pa je rešila da u videu na svom YouTube kanalu malo više priča na tu temu.



Ona je bila u Grčkoj, Francuskoj i sada je u Španiji, pa je objasnila njeno iskustvo što se tiče putovanja i celokupne situacije.

Ja sam krenula iz Beograda 4. jula kada su granice sa Grčkom bile otvorene, nakon dan i po Grčka je zatvorila granice sa Srbijom, procedura je izgledala tako što ima onlajn formular koji se popuni, trebalo bi da ga popunite 48 sati pre nego što krenete na put i u ponoć pre polaska dobijete kod na mejl i sa tim kodom kada sletite u Grčku niko vam ne očitava, samo zumiraju kod i po tome vide da li će vas testirati ili neće, mene su testirali kada sam sletela iz Beograda u Atinu, međutim niko mi ništa nije rekao što se tiče samoizolacije. Bila sam negativna i u zemlju sam ušla najnormalnije – rekla je Zoranah.

Zbog cele situacije ona nije mogla da se vrati za Srbiju pa je odlučila da sa drugaricom ode u Francusku.

Pošto mi je ovde bilo sve preko glave, ja sam sa drugaricom odlučila da odem za Pariz. Kada iz EU letite u EU ne postoji pasoška kontrola, provela sam 5 dana u Parizu i onda sam se vratila na Mikonosu. Ali, kada sam se vraćala u Grčku morala sam ponovo da popunim formular i dobijem kod kako bih ušla u zemlju, to sam i uradila. Kada letite maske su obavezne, u avionu nema hrane ima samo voda, i generalno su svi ljubazni – dodala je ona.

Takođe, ona sada boravi u Španiji gde je takođe bez problema otputovala.
 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence