Pretraži

„PUKLA SAM GA U GLAVU U RESTORANU“: Anja Bla otkrila nepoznate detalje o vezi sa Bakom Prasetom, pa priznala da li je raskid bio LAŽ (FOTO)

Influence
0
Screenshot: Instagram/anjablaa

Oni su zajedno od 2020. godine, a celu 2022. su proveli u raskidu. O njima kao paru se mnogo spekulisalo, te je na početku njihove veze često navođeno da Baka vara Anju, kao i da je Anja sa njim zarad popularnosti i novca. Sada je Anja odlučila da otkrije kako su se oni upoznali, ali i kako je njihova veza funkcionisali s obzirom na to da su odreženi period proveli razdvojeni jer je Anja poreklom iz Bosne.

Dopisivali smo se od 2017. bukvalno me je našao na Insta kad me fazon pratilo 1000 ljudi, ali se ništa specijalno nismo dopisivali, bukvalno drugarski tj sa njegove strane muvanje logično, a sa moje strane friend zone hahah. I u novembru 2019. sam došla na fitnes kurs u Bg tad me zvao da se upoznamo što sam odbijala mesec dana i konačno izađem u decembru i zaljubim se na drugom izlasku hahhaha debil. I onda smo se viđali čitav taj decembar. Od januara 2020. sam se vratila u BiH i onda je uskoro krenula korona i retko kad smo se viđali dok se nisam preselila u septembru dakle 2020. godine. Tako da u suštini više od pola te godine mi smo se viđali fazon 2 puta mesečno, čak je bio period oko korone da se nismo videli 4 meseca i logično tada nismo bili u vezi – napisala je Anja.

Iako su u kontaku od 2017. godine, prema njenim rečima zvanično su stupili u odnos krajem 2020. godine.

I znači krajem septembra sam se preselila i onda smo ušli zvanično u vezu otprilike krajem novembra. Tako da u suštini ušli smo u vezu nakon 2 meseca svakodnevnog viđanja i počeli smo da živimo zajedno odmah od Nove godine, i bili čitavu 2021. godinu zajedno i u raskidu skoro čitavu 2022 – dodala je influenserka.

Foto: Instagram printscreen/anjablaa

Foto: Instagram printscreen/anjablaa

Anja se potom osvrnula na period raskida, tj 2022. godinu, s obzirom na to da su se u tom periodu susreli sa velikim brojem optužbi od strane fanova da su lažirali raskid, te da su tu vest pustili samo kako bi skrenuli pažnju na sebe.

A koja je poenta da bude laž? Smešno mi je da i dalje neko to misli. Da je bio raskid od mesec dana, pa ajde i da razumem da to mislite, ali ovako baš nema smisla. Ne bih se sigurno preselila u drugi stan bezveze. Prva dva meseca, tj januar i februar su bili kritični i teški, čuli smo se svaki dan i to je tako trajalo otprilike dok nismo negde pred leto krenuli da se blokiramo. Blok ja njega, pa on mene i tako u krug stalo. Sećam se da mi je u februaru kupio laptop za rođendan. I generalno smo se ponekad viđali da pričamo o nama, ali retko kad više smo maltretirali jedno drugo preko poruka. I jesen je izgleda za nas čarobna tada smo nekako krenuli da imamo zajednički jezik. Izuzetak je samo jedan ručak u oktobru kada sam ga pukla u glavu u restoranu i onda smo se opet blokirali, ali nakon toga ubrzo je sve krenulo najbolje izgleda se razbistrio tad – našalila se Anja.

Foto: Instagram printscreen/anjablaa

Foto: Instagram printscreen/anjablaa

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence