Pretraži

,,PUCAJU BAŠ NISKO“: Bidžovan otkrila zašto je neko vreme nije bilo na društvenim mrežama

Influence
0
Screenshot: Instagram/ bidzovan

Postojala su i razna govorkanja koji je pravi razlog zbog kog je Biljana nestala sa društvenih mreža, a briga o mentalnom zdravlju je bio samo jedan od, što je i ona otkrila za naše kamere.

  • Nije mi dugo trebalo da se povučem. Palo mi je na pamet, ali prijatelji su me odgovarali, jer mi je porastao profil i sve je lepo išlo. Međutim, to je bio onaj osećaj kada na nešto pomisliš i svi organi ti budu na mestu. Tako je meni bilo pri pomisli da ugasim društvene mreže i jednostavno sam to i uradila. Baš mi je prijalo i nisam se kajala – istakla je ona. 

Iako je i obrazovanje bio jedan od razloga zašto je ugasila svoj Instagram profil, Bidžovan nam je otkrila i da li su hejt komentari igrali neku ullogu kada je odlučila da ode "offline". 

  • Generalno na Balkanu ima dosta toksičnih komentara po tinejdžere, pogotovo na TikToku. Mislim da njima može biti jako naporno i teško ako dobiju takav komentar, jer su to jako osetljive godine. Ovde primećujem veliku razliku između stranih i domaćih tiktokera, npr. Na stranim ne vidim toliko toga, a naši pucaju baš nisko. 

Ona je imala važnu poruru za publiku, a to je da se ne obaziru na društvene mreže, tačnije na hejt komentare, kojih je sve više na ovim platformama. 

  • Sada svi osuđuju kakva su deca postala. Ko zna šta bih ja pisala da sam imala TikTok sa 8 godina. Jako je lako osuditi, a mislim da je jako važno edukovati i decu, a tinejdžere najviše, jer stvarno svako ima pristup Internetu. Taj komentar koliko god bio uvredljiv u tom momentu, zaista suštinski ništa ne znači i nema nikakvog uticaja na njihov život, iako stvarno deluje da ima. Pogotovo kada je u pitanju srednja škola, odeš pa te prozivaju, gledaju te kao budalu. Sve je to meni jasno, ali mislim da stvarno treba edukovati ljude – zaključila je Biljana. 

Novo izdanje IDJHOT emisije možete pogledati u ponedeljak u 12h, kada je na našem Youtube kanalu zakazana internet premijera. 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence