Pretraži

Prvo oglašavanje Tamare Kalinić nakon što je opljačkana: Influenserka otkrila rezultate potrage za ukradenim stvarima, pa uputila posebnu zahvalnicu

Influence
1
Foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Popularna influenserka Tamara Kalinić oglasila se po prvi put nakon što je opljačkana, pa otkrila epilog potrage za ukradenim stvarima.

Pre svega dva dana influenserka Tamara Kalinić je na svom Instagram profilu obavestila pratioce da je opljačkana po drugi put.

Naime, influenserka se uputila vozom do Venecije, međutim jedan od putnika je odlučio da joj ukrade kofer pun stvari. Ona je u nekoliko storija objasnila šta se nalazi unutra kao i da će nagraditi 5000 evra ukoliko joj vrate kofer.

“Unutra nije bilo nakita, ni satova, ni Hermes torbi ili nešto slično, samo stvari koje veoma volim i o kojim brinem. Nešto kao lična svojina, šminka, tri kamere za slikanje i snimanje. Kofer ima moje inicijale tako da nije isplativo za preprodavanje i ako bilo ko u Milanu vidi kofer nudim 5000 evra nagradu ako pronađete dečka koji ga je ukrao“, napisala je Tamara na jednom od svojih Instagram storija, pa objasnila šta se sve nalazilo u koferu.

“Volim luksuzne stvari, ali sam veoma lojalna osoba kada su u pitanju stvari. Volim ovaj kofer, jer sam ga ja dizajnirala u radnji, a u njemu su trenutno neki od mojih favorita kao što su ove Totem farmerke koje nosim non stop i ne mogu da ih zamenim, takođe i torba koju znate da volim! Moja celokupna torba sa bjuti proizvodima i moja Luj Viton nano torba. Takođe još neke od mojih torbi kao što je Alaia i Feragamo cipele koje volim puno.“

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)

Ipak, uprkos vrtoglavoj sumi koju je pevačica ponudila, njen prtljag na žalost nije pronađen, a ona je na svom Instagram profilu objasnila kako je shvatila da mora da se oprosti od tih stvari i da nastavi dalje.

„Mali ‘update’: Ne, nisam pronašla svoj kofer, on je otišao i ja sam mu rekla ‘doviđenja’. Dobila sam tako ljubaznu dobrodošlicu od ‘MaxMare’ koji su najbolji i koji su mi obezbedili kozmetiku, odeću, čak i donji veš. Zaista sam zahvalna za sve predivne stvari u mom životu i nema vremena za tugu, samo za srce puno zahvalnosti“, napisala je Tamara koja je inače u Veneciju i došla kako bi prisustvovala poslovnom sastanku sa pomenutim brendom.

Foto:Printscreen/Instagram:tamara

Nakon ove objave Tamara je nastavila u pozitivnom duhu, pa je sa fanovima podelila nekoliko nestvarnih kadrova iz Venecije.

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence