Pretraži

Prve fotografije sestre Uki Q nakon što je brutalno pretučena (FOTO)

Influence
0
Screenshot: Youtube/IDJTV™

Sara se sada prvi put oglasila se na društvenim mrežama i objavila fotografiju sa svojom ćerkom, međutim nije komentarisala trenutnu situaciju jer još uvek nije spremna da govori o tome.
 



On je uhapšen zbog nasilja u porodici, a u komentarima ispod Sarine fotografije, dok ćerku drži u naručju, nizale su se poruke podrške.

Inače, majka jutjuberke, Uki Q, Dijana Marinković govorila je o teškim trenucima kroz koje prolazi cela porodica nakon što je njena druga ćerka doživela porodično nasilje. U jednom momentu, tokom emisije, dok je pričala o ćerki Sari, se i rasplakala.

  • Petnest minuta pre incidenta sam bila kod njih, odnela sam im večera, uzela je i rekla žurim. Nije mi se ništa žalila, i kad sam se vratila kući zvala me sa VMA uznemirena. Rekla mi je "Čuvaj mi bebu" – započela je Dijana sa knedlom u grlu, pa se u jednom trenutku i rasplakala:

  • Bila je krvava, izdeformisana. Sada ima jake vrtoglaice i jako je uplašena, plaši se za bebu. On se činio tako divan dečko, bio pobožan išao je u crkvu. Jako sam bliska sa ćerkom, uvek sam joj pomagala. Govorila je da im se njihova majka mešala, ali niko nije slutio da je ovakav monstrum.

Photo: Instagram/sarahadzic

Photo: Instagram/sarahadzic

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence