Pretraži

Prva proba venčanice: Tamara Kalinić zablistala u raskošnim haljinama, fanovi s nestrpljenjem iščekuju najglamuroznije venčanje domaćeg influens neba (VIDEO)

Influence
0
metoda 333
Foto:Printscreen/Instagram:tamara

Jedna od naših najpoznatijih influenserki Tamra Kalinić se po prvi put upustila u isprobavanje venčanica za venčanje koje fanovi iščekuju sa nestrpljenjem.

Ljubav Tamare Kalinić i njenog verenika Filipa Testa započela je 2020. godine kada su stupili u vezu, nakon čega se influenserka vođena ljubavlju iz Velike Britanije gde je prethodno studirala i radila, preselila u Francusku.

Sada poznati par živi svoju bajku u Italiji u stanu koji su sa pažnjom sa dosta stila uredili kako bi uživali u njemu. Lukusz, sofisticiran ukus i glamur su reči kojima se može opisati život ovog mladog para čija ljubav privlači veliku pažnju i velikih svetskih medija.

Filipo je Tamaru verio prethodne godine u jednom od najluksuznijih hotela u Italiji, sa maestralnim pogledom, a tom prilikom joj je poklonio prsten u vrednosti od 26.000 dolara kako su preneli mediji.

tamara kalinic filipo testa
Foto: Piovanotto Marco/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Od toga trenutka Tamarini mnogobrojni fanovi sa nestrpljenjem iščekuju trenutak kada će jedna od omiljenih influenserki reći da svom izabraniku, i premda još uvek nije otkrila kada će se tačno odigrati venčanje, ona je sada na svom Tiktok nalogu objavila snimak na kom je pokazala kako po prvi put isprobava venčanice.

Uske venčanice, venčanice sa širokim obodom, sa čipkom i sa grandioznim velom bili su samo neki od modela koje je influenserka isprobala u jednom salonu.

 

@tamara Trying on wedding dresses for the first time🥹 Prepare for the wedding content now that we have so much work to do #bridetobe #weddingdress #wedding ♬ Chopin Nocturne No. 2 Piano Mono – moshimo sound design

Ona je na ovom snimku delovala veoma srećno što isprobava haljinu za poseban dan, a čini se da su njeni fanovi bili čak i srećniji od nje, pa se ispod snimka moglo pronaći mnoštvo komentara koji pokazuju njihovo oduševljenje.

„Prvo isprobavanje venčanica“, napisala je Tamara uz objavljeni snimak, nakon čega su usledili brojni komentari:

„Kada si ti u pitanju zna se da će biti perfektno“, „Nestvarna“, „Predivna si“, „Pratim te već godinama i zaista sam se naježila dok sam gledala ovaj video“, „Više iščekujem tvoje venčanje nego moje“, „Ne znam zašto me je ovo nateralo da se rastužim. Čudno je da osećam toliku sreću zbog stranca. Tako sam srećan zbog tebe“, „Osećam se kao da te poznajem godinama i imam utisak kao da biram venčanicu za moju blisku prijateljicu“, bili su samo neki od komentara podrške koji su se našli ispod ovog videa.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence