Pretraži

„PROBUDILA SAM SE IZUJEDANA“: Popovska otkrila šta se dešavalo na snimanju spota sa Reljom (FOTO)

Influence
0
Photo: Instagram/t.popovska

Numera je za kratko vreme postala popularna na društvenim mrežama, posebno na Tiktoku gde su se i brojne poznate ličnosti snimale uz ovaj sound, a možda i najveći uspeh dostigla je na Jutjubu, gde je do sada preslušana čak 1,2 miliona puta.



Teodora nije krila oduševljenje povodom reakcija fanova, te je rešila da se pohvali i na Instagramu, gde je pokazala da je pesma u nekoliko zemalja na samom vrhu trendinga.

Screenshot: Instagram/t.popovska

Screenshot: Instagram/t.popovska

 

Tako, u ovom trenutku u našoj zemlji je na drugom mestu, isto kao i u Crnoj Gori i Hrvatskoj, dok se u Bosni i Heregovini i Makedoniji nalazi na trećem mestu.

  • Prezadovoljna sam i oduševljena reakcijama publike – napisala je Popovska na storiju uz emotikon srca.

Ono što je još zanimalo fanove je i kako je izgledalo snimanje spota, za koji je većina imala samo reči hvale.

Screenshot: Instagram/t.popovska

Screenshot: Instagram/t.popovska

 

  • Trajalo je celu noć. U jednom momentu sam se samo probudila pokrivena Reljinom jaknom, izujedana od komaraca, razmazane šminke i bilo je oko 9 ujutro – detaljno je opisala tiktokerka.

Podsećamo, Popovska je nedavno za IDJTV rekla da ju je ovaj projekat dodatno zbližio sa Reljom, te da im je ovo jedna od najlepših uspomena:

  • Ceo projekat je nama jedno prelepo iskustvo koje nas je još više zbližilo i bez obzira na komentare i reakciju, čak i ako se ljudima ne svidi pesma, da mogu da vratim vreme opet bih je snimila jer mi je jedna od najlepših uspomena sa Reljom – zaključila je ona tada.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence