Pretraži

,,PRITISAK JE BIO JAKO VELIKI“: Elena Stojčevska i Arsa progovrili o svom odnosu i tiktok sceni

Influence
0
Screenshot: Instagram/ elenastojcevski

Elena Stojčevski i njen partner Marko Arsenijević otvoreno su razgovarali o svojim kolegama sa ove društvene mreže, ali pre toga su nam otkrili kako im je sada kada ponovo snimaju zajedno.

  • Možda čak i bolje. Mnogo bolje nakon nesnimanja od dva meseca. Bez pritiska, koji je bio jako veliki – započeo je Arsa.

  • Mi smo i pre nego što je to bilo zvanično imali jedan period gde smo bili u fazonu ,,Da li ćemo da snimamo zajedno ili ne?". Očigledno je da publika mnogo više voli kada snimamo zajedno, nego kada snimamo pojedinačno. Imamo čak i više pregleda, mada oni nisu toliko ni bitni. Generalno mislim da mnogo bolje funkcionišemo sad, jer smo se uhodali u sve to, navikli smo se. Mi to radimo zajedno od početka naše karijere, od kada smo počeli da snimamo, dok nismo došli do neke pozamašne brojke. Trebalo nam je skoro godinu dana da bismo mi naučili i da bismo se navikli da funkcionišemo  na ovaj način, šta smemo i šta ne smemo, šta je granica – rekao je on, a Elena se nadovezala. 



  • Svi nam pišu da smo slatki, da ličimo, ranije su stalno zapitkivali  i da li smo brat i sestra. Imamo jedinstveni sadržaj i dosta zanimljivih videa. Nismo fejk, nemamo fejk prenkove, mnogo se vidi kada neko nešto fejkuje. Najveći deo našeg uspeha jeste naša iskrenost, zato što mi napravimo video koji nnema nikakve veze sa nama. Jedino ima veze sa savetom ka drugim ljudima i "family friendly" kontent. Roditelji su nas zavoleli, u to sam siguran. Roditelji nas generalno vole jer ne psujemo. Trudimo se da to što kačimo bude iskreno i neiskvareno – izjavio je Arsenijević.

  • Par puta smo pokušali da ponovimo nešto kada nam nešto ne uspe, ali ne valja. Nikada ne može da ispadne kao Rori action. Ne znam iskreno ko fejkuje, Uki Q i Sergej mi ne deluju da fejkuju. Ne znam ko to radi, ali nemam ništa protiv toga, ako njima prolazi to super, onda top, ali mi to ne praktikujemo – jasna je bila i Elena.

U jednoj od emisija koju su njih dvoje snimali kod nas, a koju ćete tek imati prilike da gledate, ovaj dvojac je izjavio da ih kolege Taša i Filip kopiraju, ali i zbog čega su ubeđeni u to, te istakli da su i pored toga oni bolji par.

  • Nije u potpunosti kopiranje, ali generalno neki određeni kardinalni potezi koji su totalno drugačiji i neki koji nas totalno razlikuju od drugih parova i tiktokera, vidimo kod njih. Naravno da je meni bolji par moja Elena, ali generalno na sceni mislim da smo mi bolji – rekao je Arsa, a Elena se usaglasila sa njim.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence