Pretraži

Pričali su da su joj roditelji članovi srpske mafije i da je u vezi sa francuskim predsednikom: Tamara Kalinić porogovorila o tračevima koje kruže internetom, pa otkrila istinu

Influence
0
Foto:Printscreen/Instagram:tamara

Popularna influenserka Tamara Kalinić progovorila je o tračevima koje je čula o sebi, pa otkrila koji su istiniti, a koji ne.

Tamara je jedna od retkih influenserki sa naših prostora koja je uspela da se probije na inostrano tržište i danas važi za jedno od vodećih imena u influensing svetu. Ona je čest i rado viđen gost na svim većim modnim događajima u svetskim metropolama, a pored toga ostvarila je saradnju sa nekim od najvećih svetskih brendova zbog čega se njena zarada procenjuje na nekoliko miliona.

Pored toga što na društvenim mrežama često deli momente sa revija, ona neretko priča i o svom privatnom životu, pa su tako fanovi imali mogućnost da je bliže upoznaju. I premda Tamara često priča o svom privatnom životu, ipak kako to obično biva, sa popularnošću i bogatstvom došle su i mnogobrojne glasine i tračevi, pa je tako ona nedavno zamolila fanove da joj napišu najzanimljivije tračeve koje su čuli o njoj, a sada ih je ona u jednom Jutjub klipu komentarisala, pa otkrila koji su istiniti, a koji ne.

„Tračevi koje sam čula o sebi su toliko zanimljiviji od mog stvarnog života, moj život je u stvari tako dosadan u poređenju sa glasinama koje sam čula o sebi. Čula sam neverovatne priče“, istakla je ona, pa otkrila šta joj je bilo najzanimljivije.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)

„Neko je jednom prilikom pustio trač da sam se doselila u Pariz zato što sam bila u vezi sa predsednikom Francuske. Bukvalno sam bila u fazonu – šta? Pričali su da sam bila u vezi sa predsednikom Francuske, i bila sam u fazonu, ali ja sam u vezi sa Filipom i onda su rekli – ne, ne Filipo je tu samo da se pretvara da je tvoj dečko, zato što si u vezi sa predsednikom Francuske i onda sam bila u fazonu – ovi ljudi misle da sam ja mnogo bitnija nego što jesam, to je tako uzbudljivije nego što ja jesam“, dodala je ona.

„To očigledno nije istina, ali zvuči tako zanimljivo, moram biti iskrena. Čini mi se da su rekli da pored toga što sam u vezi sa predsednikom Francuske, on mi je kupio sat, samo zato što sam ja jedan već sama sebi kupila“, objasnila je ona pa dodala kako ju je ovaj trač naveo na to da ih upita koje tračeve su oni čuli o njoj, pa navela prvu poruku koju je dobila.

„Jedna osoba je čula kako sam ja zapravo izmislila da ima sindrom nervoznih creva i netoleranciju na laktozu. I znate šta me je iznenadilo, šta je zapravo poenta ove priče!? Zašto bih izmislila da ima neku bolest. Bolest!? Ko uopšte radi to, ko se bavi tačevima.“

„Kao prvo ja nikada nisam pokrenula glasine koje uključuju druge ljude, posebno ako su u pitanju poznati ljudi, zato što ja ne želim da moj kanal raste zahvaljujući glasinama“, objasnila je ona zašto je suluda ideja da je pustila takvu laž s obzirom da se ona ne bavi dramama, pa dala savet pratiocima da svaki put kada neko pokuša da ih uvuče u neku dramu, samo se izdignu iz toga i ne dopuste da budu uvučeni, a onda iskoristila poznatu srpsku poslovicu koju je njoj mama uvek ponavljala, a koja glasi:

„Pomešaj se sa pomijama i poješće te svinje“, istakla je ona, pa prešla na sledeći trač.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)

 

Naime, jedan od njenih fanova je napisao kako je čuo da je ona nepristojna.

„Čula sam toliko glasina o sebi, ali nikada da sam nepristojna“, bilo je sve što je influenserka prokomentarisala kada je u pitanju ovaj trač, pa prešla na trač za koji je istakla da joj je bio najzabavniji, a odnosio se na to da je njena porodica zapravo srpska mafija.

„Ovo je trač oko kog smo se ja i moja porodica najviše nasmejali i stvarno me zanima ko je započeo ovu glasinu. Verovatno nikada neću saznati, ali mislim da je veoma zabavan, jer moja mama se penzionisala u decembru, tata je u penziji oko godinu dana duže nego mama“, objasnila je ona, pa dodala:

„Upoznali su se na univerzitetu. Moj tata ceo život poseduje privatnu apoteku. On ima apoteku u kojoj radi moj ujak, takođe sestra mog tate. Znači ceo život, pre nego što je penzionisan moj otac je imao svoj privatni biznis“, istakla je ona, pa objasnila kako je i njena mam ceo život u medicini, kao i činjenicu da su njeni jedno vreme imali privatnu bolnicu.

„Tako da je to veoma daleko od mafije“, istakla je Tamara.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)

Još jedan od tračeva koji su ovom prilikom došli do Tamare jeste to da ima svog sponzora.

„Mogla bih da kažem – da bar, ali ova godina je bila tako puna posla. Skoro da mogu da kažem da bih volela, ali ni to nije istina jer sa mojim stomakom nikada ne bih mogla da se nosim sa tim. Jedini „sugar daddy“ u mom životu je Filipo“, istakla je ona, pa otkrila da glasina da je imala plastične operacije na celom licu zapravo nije glasina, već istina.

Još neki od tračeva koje Tamara čula, a koje je porekla bili su između ostalog da je klon, da su njeni roditelji milioneri, kao i da laže za svoje godine, što je ona opovrgla kada je pokazala svoju ličnu kartu, ali je zato priznala da je neko ko voli da sve kontroliše.

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence