Pretraži

„Pričaju mi da sam plastična“: Barbi Afrika priznala da li je negativni komentari pogađaju, pa otkrila da su joj se nabacivali popularni fudbaleri (VIDEO)

Influence
0
Foto: IDJTV

Jedna od najpopularnijih tiktokerki na našim prostorima, Barbi Afrika, progovorila je o negativnim komentarima, ali i o malo poznatim detaljima iz svog privatnog života.

Barbi Afrika je jedna od prvih tikokerki na Balkanu, a danas njena fan baza na ovoj popularnoj društvenoj mreži broji 3,7 miliona ljudi. Ona svakodnevno deli brojne situacije iz života, a poznata je po svojim skecevima i zabavnom sadržaju.

Ipak, tiktokerka je neretko bila i meta udara i negativnih komentara, a sada je u najnovijem izdanju IDJQuiz-a, u kom je gostovala sa finalistom prve sezone IDJShow-a Emelom Francom, otkrila koji je bio najgori komentar koji je čula o sebi.

„Pa ne znam koji je najgori… Mislim sve što je laž, sve što nije istina, ali i ne pogađa me, tako da… Pričaju mi da sam plastična, a ja ništa na sebi uradila nisam. Ne znam šta bih još mogla, ali te neke stvari koje nemaju veze sa vezom“, navela je Barbi Afrika.

Ona je potom iznela i detalje iz privatnog života, i između ostalog otkrila da joj se brojni fudbaleri često javljaju na društvenim mrežama, iako nije htela da otkriva imena.

„Neću da kažem, bilo ih je više, ali neću da pominjem imena. Bile su jako glupe poruke. Sa Balkana su, ali odgovori ti na stori, nešto jako glupo i ni ne odgovorim. Bukvalno samo i dalje bleje u zahtevima“, priznala je tiktokerka.

Šta su još ona i Emel otkrili o svom privatnom životu, zajedničkoj saradnji, ali i koliko dobro poznaju showbizz pogledajte u novom izdanju IDJQuiz-a.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence