Pretraži

,,PREZADOVOLJNA SAM OD KAD SAM URADILA GRUDI“: Sara Stanković iskreno o estetskoj korekciji (VIDEO)

Influence
0
Screenshot: Youtube/IDJTV™

Sara je otkrila da li je zadovoljna svojom korekcijom koju je uradila, pošto mnoge jutjuberke nisu, kako je primetio jedan od fanova koji joj je postavio pitanje.

– Ja jesam zaista zadovoljna i sada već znam finalni rezultat. Dakle, prošlo je neko vreme, dva meseca. Ja sam tačno znala šta želim, nisam odstupala od toga uopšte. Imala sam detaljnu zamisao kako to treba da bude i kako da izgleda. Prezadovoljna, osećam se mnogo bolje sad i zaista sam jako srećna što sam se na to odlučila – rekla je Stankovićeva.



Jujtuberka, koja je takođe ranije korigovala usne, dala je savet devojkama koje žele da promene nešto na sebi.

– Savetujem svim devojkama ako se za bilo koje stvari tog tipa odluče da budu sigurne šta žele i da se mnogo konsultuju sa doktorom pre nego što nešto urade. Problem je ako završite nešto, a niste zadovoljni. Promislite o svemu i budite sigurni – istakla je ona.

Pogledajte novi "One on one" i saznajte kako je Sara odgovorila na ostala pitanja fanova: "Koliko vremena provodi na Tviteru?", "Šta misli o Anđeli i Nađi i njihovoj celoj drami sa Baka Prasetom?", "Da li ima dečka?", "Da li je bila u vezi sa nekim jutjuberom?", "Šta je najviše nervira kod Lee?", "Najgora stvar koju joj je Lea uradila?", "Da li je nekada poželela da prestane da se bavi ovim poslom?", "Koliko je estetskih korekcija imala?" i "Šta misli o prekidu prijateljstva Lee i Andrije Jo?"

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence