Pretraži

„PRESTANITE DA NAGAĐATE ŠTA SE DESILO“: Porodica preminule Kike uputila apel

Influence
0
Photo: Instagram/wajwai

Dvadesetjednogodišnja influenserka će, kako prenose mediji, biti sahranjena sutra u 14 časova na groblju Lešće.

Tim povodom, oglasila se i njena porodica, koja je navela da se još uvek čekaju toksikološki nalazi. Oni su takođe apelovali da ljudi prestanu sa nagađanjem o tome ša se desilo sa preminulom Kikom.



  • Naše Kike više nema i to je nešto što na žalost ne možemo da promenimo. Ono što možemo da uradimo je da zamolimo medije, influensere, prijatelje i „neprijatelje“ da prestanu sa nagađanjima o tome šta se desilo i šta je uzrok smrti. U izveštaju sa obdukcije stoji da je uzrok smrti nepoznat (šifra c1156-21). Na toksikološki nalaz se čeka i do 2 meseca, tako da pre toga nećemo imati informacije o tome šta se tačno desilo. Time što nagađate i pričate o tome da se Kika ubila doveli ste do toga da mi ne možemo da sahranimo naše dete i sestru, jer pop ne želi da održi opelo zbog informacija koje se šire u medijima – navodi porodica Đukić i dodaje:


  • Ovim povodom molimo sve ljude, medije i crkvu da dozvole da se na dostojanstven način oprostimo od nje i sahranimo je prema običajima Srpske pravoslavne crkve – piše u saopštenju.

Podsećamo, Kika je bila jedna od omiljenih srpskih gejmerki, jutjuberki i influenserki među mlađom populacijom. Rođena je u Beogradu, imala je 21 godinu. U martu 2015. godine pokrenula je svoj Jutjub kanal na kome je svakog dana postavljala klipove na kojima je igrala jednu od popularnijih igrica "Minecraft".

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence