Pretraži

PREDOZIRAO SE? Poznati influenser preminuo u 17. godini

Influence
0
Screenshot: Youtube/Ethanisupreme

Svet lepote oplakuje gubitak Itana Pitersa, posebno njegovi prijatelji i kolege, poput Instagram modela Ave Luis, Tane Mongu i Mani Muaa, piše E! News.

  • Moj najbolji prijatelj na celom svetu, moj blizanački plamen ….. jedina osoba tamo za mene kada nisam imala nikoga – napisala je Ava Luis na Tviteru u subotu.

  • Volim te Itane, gubim reči. Volela bih da znam koliko je loše. Znam šta biste želeli da kažem Internetu, ali suviše sam slomljenog srca da bih to rekla. Počivaj u miru.

Takođe je iskazala kajanje što nije reagovala snažnije kada je rekao pre nekoliko nedelja da mu je potrebna pomoć zbog, kako je sumnjala, zavisnosti od droge. Ali ona je pokušavala.

  • Zavisnost je bolest – tvitnula je Luis.


  • Morala sam da povučem Itana u stranu poslednjih nedelja i razgovarala sam s njim o njegovoj upotrebi. Svi njemu bliski bili su uplašeni. Samo bih volela da se više potrudim – dodala je ona.

Uzrok smrti nije naveden, ali Ava Luis je to pripisala predoziranju.

Ava je takođe tvitovala brojeve telefona centara za lečenje i pozvala sve koji su ušli u koštac sa bolestima zavisnosti da potraže pomoć.

  • Ovaj bol je sulud – napisala je o svojoj tuzi za svojim prijateljem.

Kolega jutjuber i instagramer Manuel Gutierez, poznatiji kao Manny MUA, iskazao je slična osećanja.

  • Počivaj u miru, Itane. Bio si neverovatno talentovan u tako mladim godinama – tvitovao je.

  • Molim se za njegovu porodicu i najmilije, užasan gubitak.

Piters je svoju karijeru na YouTube-u pokrenuo u aprilu 2017. godine, prema podacima People-a, a do 2019. imao je više od 500.000 pratilaca na Instagramu i više od 140.000 pretplatnika na YouTube-u. Pre toga je vodio mem nalog, Betch, koji je prodao za 25.000 dolara u 13. godini nakon što je prikupio 1,3 miliona pratilaca, izvestio je "People".

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence