Pretraži

PRED BANKROTOM: Blogerka u ozbljinim problemima, hoće da joj likvidiraju firmu

Influence
0
Screenshot: Instagram/zorannah

Zorana Jovanović 2012. godine otvorila je svoju firmu, koja se sada nalazi u likvidaciji. Na zvaničnom sajtu koji se bavi poslovanjem firmi, gde su svima dostupne informacije od javnog značaja, stoji da se firma blogerke nalazi u likvidaciji

Zorannah je jedna od najplaćenijih naših blogerki, koja je zarađivala od reklamiranja poznatih brendova, tiražom knjige koju je napisala i proizvoda koje je lansirala, pod svojim imenom. – U skladu sa odredbom člana 533 Zakona o privrednim društvima objavljuje se oglas o pokretnju postupka likivdacije u trajanju od 90 dana. Poslovno ime Zorannah d.o.o. – u likvidaciji. Pozivaju se poverioci da svoja potraživanja prijave najkasnije u roku od 120 dana od objavljivanja ovog oglasa na internet strani Agencije za privredne registre, napisano je između ostalog – prenose domaći mediji. 

Influenserka je kako se navodi odlučila da zatvori firmu

 Zorana je odlučila da zatvori svoju firmu, te je pokrenula postupak zatvaranja, odnosno likvidacije. U narednom periodu treba da se proveri da li može da se zatvori firma, tačnije da se ustanovi da nikome ništa ne duguje, te onda kreće proces kada će moći da okonča svoje poslovanje. Ono što može da se zaključi jeste da očigledno više ne želi da se bavi biznisom ili jednostavno ne može dovoljno da ostvari prometa, te ne želi da ima dodatnih izdataka koji se tiču održavanje preduzeća – rekao je izvor koji je upućen u priču za jedne domaće medije. 

U proteklih pet godina prema uvidu u Agenciji za privredne registre Zoranino preduzeće je u nekoliko navrata bilo u blokadi. Firma je dva puta bila u blokadi 2017. godine, ukupno deset dana, a 2018. godine sedamdeset osam dana je bila u blokadi.  

Ono što je činjenica jeste da blogerka više nije toliko popularna kao nekada, što možemo i videti iz toga da je u poslednjih mesec dana izgubila oko 2400 pratilaca na Instagramu

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence