Pretraži

PREBOLELA RASKID? Anja Bla pozirala u seksi brusu i pohvalila se novim imidžom (FOTO)

Influence
0
Photo: Instagram/anjablaa

Naime, Anja je objavila fotografiju iz kupatila, gde je želela da se pohvali novom frizurom, ali ipak sva pažnja njenih fanova bila je usmerena na njene grudi.


Ona je na svom Instagram profilu objavila slike na kojima je pozirala u seksi crnom brusu, koji je na jednoj slici čak i povukla, te su njene grudi došle do izražaja.

Screenshot: Instagram/anjablaa

Screenshot: Instagram/anjablaa

 

Jutjuberka i Baka Prase raskinuli su početkom godine, a da je Anja prebolela raskid u prilg ide i činjeica da je promenila frizuru i da redovno objavljuje eksplicitne fotografije na mrežama.

Podsećamo, Baka se nakon raskida na nekoliko meseci potpuno povukao sa Jutjuba, a nedavno je prekinuo medijsku ilegalu i tada objasnio zašto je doneo odluku da ne snima više klipove za Jutjub kanal.

Screenshot: Youtube/Baka Prase

Screenshot: Youtube/Baka Prase

 

– Desile su se dve stvari koje su me slomile psihički, prva je naravno situacija sa Kikom, druga raskid sa Anjom. Medijski linč koji sam doživeo nakon Kike je vremenom sve gore uticao na mene, odlasci u policiju i tako dalje. Na sve to i raskid sa Anjom, e tu sam pukao – rekao je Baka pre dve nedelje.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence