Pretraži

PREBOLELA ARSU? Elena Stojčevski ide na dejt sa misterioznim dečkom (VIDEO)

Influence
0
Photo: Instagram/elenastojcevski

Vest o raskidu uzburkala je javnost, a tim povodom Elena se tada oglasila i otkrila da im je u vezi bilo lepo, ali da je došao trenutak da svako nastavi svojim putem.



Tiktokerka je, prema svemu sudeći, prebolela Arsu, a to je pokazala u novom snimku koji je objavila na svom profilu na ovoj društvenoj mreži, kada se spremala za dejt sa misterioznim dečkom.

Ja sam malo zaboravila kako dejt funkcioniše, ali vratiću se u igru – poručila je ona dok je pokzivala proces sređivanja i šminkanja neposredno pred sastanak.

  • Malo sam nervozna pa bihmogla da poslušam neki svoj savet i da budem opuštena, mada se to nikad neće desiti. Možda posle ovog videa ja budem imala dečka – rekla je ona što je mnoge iznenadilo.

Ipak, u periodu dok je bila sama, osetila je da joj takav život itekako prija:

  • Zvuči toliko čudno, ali ipak, da vam kaćem da ne postoji ništa lepše nego kad ste singl. Uglavnom ljudi ne kapiraju koliko je dobro kd si sam, niko te ne smara, ne zavisiš ni od koga, apsolutno najbolji osećaj na svetu – iznela je Elena svoj stav i na samom kraju vdea pokazala završni look pred dejt.

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence