Pretraži

„PRATILI SU NAS“: Sara Tkd otkrila detalje pljačke!

Influence
0
Photo: Instagram/saratkd7

Tema koja je i te kako odjeknula u medijima, jeste pljačka kuće Sare i Anje Tkd, a Sara je sada iskoristila priliku i da detaljnije objasni o čemu se zapravo radi.



– Stoji kod mene na storiju gde ću ja biti u Kragujevcu, pošto sam zaštitno lice kladionice, otišli smo porodično mama, tata, sestra, nju znate, nas četvoro je otišlo, brat je ostao. To je definitivno neko ko je pratio i čekao momenat kad niko od nas nije kod kuće. Brat je bio u Beogradu, oko sedam se vratio kući, bio je na stoni tenisu, došao je kući da se istušira i da nastavi ka gradu. Između sedam i dvanaest je neko upao u kuću i krao bukvalno sve što je stigao – počela je priču Sara.

Takođe, istakla je da su dosta stvari, novca ali i uspomena uspeli da pronađu i iznesu iz kuće.

– Ukrali su od nakita, naočara, satova, novca, proveravali smo i rezervne ključeve od automobila, ali eto, to nisu videli, mogli su i da uzmi ključ da odvezu neki auto, sreća da ništa nije bilo u dvorištu što se kola tiče – dodala je Sara i dodala da su svuda po kući zatekli otiske od prstiju i cipela.

– Bili su forenzičari, uzimali su otiske pošto su svuda, vide se otisci i od cipela i od prstiju kako su se peli na mašinu za sudove da bi videli da li ima nešto gore na kuhinji. Policija je uzela izjave i mi sada čekamo. Bila je i Hitna pomoć jer mami nije bilo dobro – rekla je Damnjanovićeva.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence