Pretraži

Povratak na mreže nakon duže pauze: Marija Ignjatović dala obećanje fanovima, pa novom objavom privukla veliku pažnju (FOTO)

Influence
0
Photo: Instagram/marijaignjatovic_

Poznata influenserka Marija Ignjatović je nakon dužeg vremena odlučila da ponovo objavljuje priče iz svog svakodnevnog života, pa je prvom u nizu oduševila fanove.

Popularna influenserka Marija Ignjatović svojevremeno je bila veoma aktivna na Jutjubu i na Instagramu, i svakodnevno je objavljivala zanimljive momente iz svog života. Ona je najčešće snimala sa svojim tadašnjim dečkom, jutjuberom Đotom, međutim otkako su njih dvoje rskinuli, na razočarenje mnogobrojnih fanova, Marija se povukla sa Jutjuba, a na Instagramu smo sve ređe mogli da vidimo momente iz njenog privatnog života i sve više objava je bilo vezano za njen poslovni život.

Nedavno je ova influenserka obradovala svoje fanove kada je objavila da se nakon godinu dana vraća na Jutjubu, gde je ponovo započela snimanje videa, a sada je usledilo još jedno iznenađenje. Ona je sada najavila da će ponovo početi češće da objavljuje momente iz privatnog života.

– Kaže mi drugarica danas da jako slabo objavljujem storije iz privatnog života, tako da ću ubuduće više kačiti – napisala je ona, pa dodala:

  • Trenutno sam u procesu pripreme večere.
marija ignjatović
Foto: Instagram printscreen/marijaignjatovic_

Marija je potom objasnila da večeru priprema na neobičan način, u posebnoj posudi iz Uzbekistana.

– Pravim večeru u tandiru koji je stigao iz Taškenta, glavnog grada Uzbekistana u Omoljicu. Jelo se zove Šašlik, a to bi kod nas moglo da se prevede kao ražnjići. Naložila sam malu vatru sa ekološkim potpaljivačem i onda sam postepeno dodavala drva, kad se vatra rasplamsala, onda sam napunila tandir do 3/4 i pustila da vatra gori.

marija ignjatović
Foto: Instagram printscreen/marijaignjatovic_

Ona je nešto ranije, i za svoj povratak na Jutjub pripremila nešto specijalno. Naime, influesnerka je odlučila da svojoj drugarici iz Moskve pokaže Beograd i to na taj način što će snimati videe sa sebi bliskim ljudima, dok obilaze njena omiljena mesta u Beogradu.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence