Pretraži

„POSTOJI NEŠTO ŠTO ON NE VOLI KOD MENE“: Adriana Kadar progovorila iskreno o odnosu sa suprugom nakon što su postali roditelji (FOTO)

Influence
0
Foto: Instagram printscreen/adrianakadar

S obzirom na to da je između njih značajna razlika u godinama, kao i da je Sava neko vreme radio kao profesor u školi koju je Adriana pohađala, oni su se neretko suočavali sa brojnim kritikama javnosti na račun njihove veze.



Ipak, oni su dokazali da je njihova ljubav jača od svih prepreka i svoj odnos su uspešno izgradili bez obaziranja na mišljenja. Nakon što su krunisali svoju ljubav brakom, Adriana i Sava su postali roditelji malene Dorotee.

Influenserka je sada otkrila nešto više o odnosu sa suprugom, te priznala da li se i koliko često svađaju.

Ne pamtim kada smo se poslednji put posvađali. Možda pre par godina. Gledamo da sve rešimo razgovorom i zaista radimo na odnosu i komunikaciji da ne dođe do ikakve svađe. Postoji naravno nešto što on ne voli kod mene, kao ni ja kod njega. Npr jako me nervira što kada treba da se krene negde on se tek tad seti da treba da se istušira itd… A ja spremna čekam u hodniku. A ono što on ne voli kod mene jesto što ga uvek požurujem – napisala je Adriana.

Foto: Instagram printscreen/adrianakadar

Foto: Instagram printscreen/adrianakadar

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence