Pretraži

POSTAO SAM ASOCIJALAN: Đota otkrio koliko mu se život promenio nakon što je počeo da se bavi Jutjubom

Influence
0
Photo: Instagram/djotafreestyle

Đota se pune tri godine bavi jutjubom, a za taj vremenski period je dostigao preko milion pratilaca na toj platformi. Kako je sam istakao u više navrata na samom početku nije "imao pojma" kako se neke stvari rade, a nama je otkrio kako mu sada ide 



  • Generalno snimanje ne oduzima mnogo vremena, maksimum sat. To zavisi od toga koje je snimanje u pitanju, može naravno da traje i kraće. Najduži proces je montiranje, to je malo i dosadan proces. Nikada nisam, a verovatno ni neću angažovati nekoga ko će to raditi umesto mene, jer volim da uživam u tome. Zeznuto je samo kada ti se ne radi, a ti baš moraš to odradiš, iako bi pre radio nešto drugo, ali ne možeš jer moraš da završiš klip na vreme. Jedina stvar koju sam promenio za ove tri i po godine je to što sam angažovao da mi rade početne slike za Jutjub. Mislim da je to bio pravi potez i to je super, jer sam iskreno izgubio želju i inspiraciju, iza sebe imam oko petsto odrađenih slika, a opet ću ih u nekom trenutku raditi, a sada mi treba neko novi, ko drugačije razmišlja. 

S obzirom na to da nema puno slobodnog vremena, zanimalo nas je kako usklađuje vreme sa dugogodišnjom devojkom Marijom i da li im nedostatak istog pravi problem u njihovom odnosu.

  • Do sada nismo nailazili na neke preterane probleme. Do sada je najveći problem bilo moje vreme, tačnije nedostatak mog slobodnog vremena i neke moje želje da u slobodno vreme da ja izađem i budem među ljudima. Od kada sam krenuo da se bavim Jutjubom postao sam malo asocijalan, ne izlazim iz stana. Bukvalno sam došao do tog stadijuma da ne idem ni do teretane, već sam kupio sve što mi treba za treniranje i to mi stoji u stanu. Baš sam sveo izlazak do grada na minimum. U poslednjih 6/7 meseci jedini put kada idem do grada je to kada idem da snimam video, eventualno kada odem negde na piće, ali to je opet neka zavučena lokacija. 

Iako voli privatnost i "zavučena" mesta, NIkola ne krije da mu u nekim trenucima prija i doza popularnosti i otkriva kako reaguje kada mu na ulici priđu fanovi i zatraže fotografiju sa njim. 

  • Nekada mi stvarno prija. Ima trenutaka kada sam manje asocijalan i poželim da izađem među ljude i da se osetim "popularno", ali to ne traje nešto drugo, već jedan dan. Ti trenuci se samo odjednom dese. Ali obično gde god da odem dođu, priđu i slikaju se. Nekad, kada nisam u elementu i kada mi nije ni do čega i bilo šta da me pitaš, a ne samo ,,Može slika?" neću odreagovati nikako, ali ću u sebi biti ,,Nee, zar i sad?!" Bilo je i situacija kada sam odbijao slike, ali naravno ne zbog dece, već zbog roditelja njihovih, jer umeju nekada da budu jako nekulturni. Zapitkuju decu šesnaest različitih pitanja, ekspresije lica su im kao da ispred sebe imaju najvećeg kriminalca – zaključuje jutjuber.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence