Pretraži

Posle pljačke, postala žrtva internet prevare: Tamara Kalinić doživela neprijatnost, pa uputila apel svim fanovima (FOTO)

Influence
0
Foto:Printscreen/Instagram:tamara

Posle mnogo poznatih ličnosti koje su postale žrtve internet prevare, to se dogodilo i influenserki Tamari Kalinić koja je ubrzo sve podelila sa pratiocima.

Tamara važi za jednu od najpraćenijih, ali i najplaćenijih domaćih influenserki. Iako živi u inostranstvu, ona ne krije da je njeno poreklo sa Balkana, iako ne ističe to toliko često.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)

Kao jedna od najpopularnijih influenserki ona ne krije da voli skupe stvari, a neretko u svojim videima, ali i na Instagramu prikazuje svoje nove komade iz ormara koji vrede nekad čak i po nekoliko desetina hiljada evra.

Ipak, da postoji i loša strana „influensinga“, Tamara je pokazala na svom Instagram profilu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)

Ona je nedavno bila opljačkana u Italiji i tada je ostala bez dosta vrednih stvari, a sada je doživela još jednu neprijatnu situaciju.

Naime, neko je na Instagramu napravio lažan profil Tamare Kalinić koji su predstavili javnosti kao njen privatni profil.

Kako je influenserka istakla ona nije sigurna šta je njihova namera, ali veruje da je glavni cilj uzimanje novca od fanova.

Foto:Printscreen/Instagram:tamara

“Ljudi ovo je prevara! Ova osoba će sigurno pokušati da vas prevari, pita za novac ili ko zna šta, molim vas prijavite. Nemam nijedan privatan profil, moj jedini profil koji imam je ovaj – verifikovan“, napisala je Tamara na Instagram storiju.

Osnivač ovog profila pokušao je opisom da “namami“ njene obožavatelje, ali je Tamara na vreme odreagovala na ovu Internet prevaru u koju je upletena.

“Ovo je moj jedini privatan profil, da bi sprečili prevare. Otvorila sam ovaj profil, jer poštujem svoje fanove i njihovu ljubav i podršku svih ovih godina“, pisalo je u opisu profila.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence