Pretraži

POSLE FOXA, VOYAGE? Baka Prase rešio da izgladi odnose sa mladim izvođačem? (FOTO)

Influence
0
Screenhot: YouTube/Baka Prase

I pored svih prepreka koje je imao kada je jutjub u pitanju, Baka Prase je odlučio da se vrati jači nego ikada, pa je svoj povratak obeležio spektakularnom numerom.



Naime, Baka i reper Fox obradili su pesmu "Vudu" koju u orginalu izvode Devito i Teodora. Baku Praseta u spotu vidimo u nesvakidašnjem izdanju, sa plavom perikom i u ulozi Teodore Džehverović, dok je Fox u ulozi Devita.

Spot se za samo nekoliko sati našao u samom vrhu trendinga, a sa svih strana na društvenim mrežama stižu pohvale, pa čak nisu izostale ni od orginalnih izvođača koji su podržali ovaj hit.

Međutim, kada je prestigao Voyage-a na trendingu, sa kojim je imao ozbiljan sukob, Baka Prase se pohvalio na Instagram storiju i citirao tadašnju rečenicu mladog izvođača.

YouTuberi nisu na nivou pevača – napisao je on.

Photo: Instagram/bakaprase

Photo: Instagram/bakaprase

Podsetimo se, Baka je u svom klipu izjavo kako će se pomiriti sa svima sa kojima nije u dobrim odnosima, a prvi primer jeste Fox sa kojim je imao sukob a sada su izbacili zajedničku pesmu. 

Prema toj izjavi, fanovi na društvenim mrežama nagađaju da će upravo na njegovoj listi pomirenja sledeći biti Voyage, sa kojim već dugo ima javni sukob.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence