Pretraži

Poseban dan u porodici Helene Topalović: Influenserka luksuznom proslavom obeležila važan datum, pa se dohvatila i mikrofona (FOTO)

Izvor:  IDJTV
|
Influence
0
Foto: Instagram printscreen/helena_topalovic

Poznata influenserka Helena Topalović je zajedno sa suprugom Draganom Aleksićem priredila gala proslavu povodom prvog rođendana njihove ćerkice.

Poznata influenserka Helena Topalović je 2021. godine stala na ludi kamen i rekla sudbonosno „da“ svom izabraniku, biznismenu Draganu Aleksiću.

Ovaj par je u julu prošle godine dobio naslednicu, kojoj su dali ime Dominika. Kako je Helena već godinama veoma aktivna na društvenim mrežama, a njen suprug ne voli da se prikazuje na društvenim mrežama, ona ne propušta priliku da zabeleži svaki trenutak odrastanja svoje mezimice.

Sada je prošlo tačno godinu dana od trenutka kada im je ćerka upotpunila život, pa su Helena i Dragan odlučili da naprave gala slavlje koje će se dugo pamtiti, a Instagram su preplavile objave koje su njihove mnogobrojne zvanice postavljale na svojim profilima.

Naime, oni su prvi rođendan i krštenje svoje naslednice proslavili u jednom luksuznom, prestoničkom restoranu.

Pre same proslave obavili su  ceremoniju krštenja na kojoj je Helena zablistala u dugoj beloj šljokičastoj haljini sa velikim šlicom sa zadnje strane. Svojoj naslednici je za ovaj događaj obukla prelepu bebi roze haljinu u kojoj je devojčica izgledala kao princeza.

„Bog na nebu, kum na zemlji! Neka te božja ljubav uvek vodi kroz život! Sa našim dragim prijateljima proslavili smo krštenje i prvi rođendan našoj Nikici. Hvala svima što su došli i ulepšali ovaj dan“, napisala je jedna od zvanica ispod fotografije sa krštenja.

Nakon krštenja usledila je prava gala proslava. Dekoracija u restoranu je bila crvene boje, a u haljinu iste boje, sa velikom mašnom na leđima je Helena presvukla svoju naslednicu. I sama influenserka je promenila odevnu kombinaciju, pa je obukla crno odelo sa belom kragnom.

Osim crvene dekoracije sto na proslavi je krasila čokoladna fontana, kao i mnogobrojne đakonije u kojima su gosti zasigurno uživali. Ovaj restoran je takođe imao i prelep deo za decu ispunjen igračkama i toboganom a Helena se ovom prilikom svim zahvalila što su sa njima proslavili ovaj važan dan.

„Hvala svim prijateljima i porodici koji su sa nama proslavili Dominikin prvi rođendan i krštenje.“

Proslavi je prisustvovao i njen otac proslavljeni pevač, Milan Topalović Topalko, a poznato je koliko folker uživa u ulozi dede, te smo nekoliko puta do sada imali priliku na Heleninom profilu da vidimo njihove zajedničke trenutke.

Da je prava ćerka svog oca, pokazala je ponosna mama u toku proslave kada se latila mikrofona, te ispred Topalka zapevala jednu popularnu numeru koju je on ispratio igrajući.

Foto: Instagram printscreen/helena_topalovic

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence