Pretraži

Porodila se Ana Rajković! Emotivna slika fudbalera sa ćerkicom raznežila sve, a EVO koje simbolično ime su izabrali za naslednicu (FOTO)

Influence
0

Porodica Rajković postala je bogatija za još jednog člana, a influenserka Ana i njen suprug, fudbaler Predrag Rajković, postali su ponosni roditelji devojčice koja je ponela ime Nora.

Juče, nešto pre ponoći Ana se oglasila na svom Instagram profilu, na kom je prati više od 200 hiljada ljudi, i jednom emotivnom slikom i kratkim opisom otkrila da su ona i njen suprug konačno poželeli dobrodošlicu ćerkici.

Foto: Instagram printscreen/rajkovic__ana

Poznato je da ovaj popularni par, koji je nedavno proslavio šestu godišnjicu braka, ima dva sina Relju i Tadiju, a nije tajna da je Anina velika želja bila da posle dva dečaka dobije i devojčicu, što se influenserki sada i ostvarilo.

U poslednjih nekoliko meseci cela porodica je sa nestrpljenjem očekivala dolazak prinove, te su se potrudili da pripreme i sobu za mezimicu, što je Ana podelila sa svojim pratiocima na društvenim mrežama.

Inače, ona se u poslednjih nekoliko dana povukla sa društvenih mreža zbog čega su mnogi spekulisali da se već porodila, međutim ona je sinoćnom objavom demantovala ove navode. Peđa je i pored brojnih obaveza oko kluba i reprezentacije uspeo da prisustvuje porođaju, a Ana je podelila i sliku ponosnog tate sa mezimicom.

Foto: Instagram printscreen/rajkovic__ana

Par je devojčici dao ime Nora, koje se sve češće može čuti na našim prostorima, a nosi i posebno značenje. Naime, ovo ime je skraćena verzija imena Eleonora ili od muškog Norberta, što u prevodu znači „sjaj sa severa“.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence