Pretraži

POKAZALA STOMAK U 32. NEDELJI: Adriana Kadar otkrila koliko se ugojila u trudnoći (FOTO)

Influence
0
Screenshot: Instagram/nobasiccouple

Adriana i njen 15 godina stariji suprug, Sava Džehverović, brat popularne pevačice, ne kriju svoju sreću povodom dolaske prve prinove.



Influenserka sa svojim pratiocima deli svaki lep momenat koji proživljava i više puta je istakla koliko je Sava prisutan u svim bitnim trenucima, kako sve rešavaju zajedno, te da joj predstavlja veliku pomoć u trudničkim danima.

Adriana se nedavno vratila sa Sejšela, na kojima je boravila sa Savom, Teodorom i prijateljima. Ona je objavila nekoliko slika sa plaže, na kojima je stomak u prvom planu, pa je očigledno da joj se termin porođaja polako bliži.

Influenserka je sada sa svojim pratiocima podelila koliko se to ugojila u trudnoći, kao i to u kojoj je nedelji. Ona je na svom Instagram storiju objavila sliku uz opis "32. nedelja, +12kg".

Foto: Instagram printscreen/adrianakadar

Foto: Instagram printscreen/adrianakadar

Adriana takođe vodi računa o ishrani, a nastavila je i da trenira u trudnoći, te često deli kako trenira preko određene aplikacije za trening prilagođen trudnicama. Ovo je izazvalo brojne pozitivne komentare na društvenim mreža, u kojima se navodi da je Adriana lepša nego ikada i da sija posebnim sjajem.

Foto: Instagram printscreen/adrianakadar

Foto: Instagram printscreen/adrianakadar

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence