Pretraži

Pokazala rezultate nove estetske korekcije: Đina Džinović se odlučila na OVU promenu, pa fotkama izazvala buru na mrežama (FOTO)

Izvor:  IDJTV
|
Influence
0
Foto; Instagram printscreen/djinadzinovic

Poznata influenserka Đina Džinović se putem društvenih mreža pohvalila rezultatima novih estetskih zahvata kojima se podvrgla.

Đina Džinović je više puta govorila o estetskim korekcijama koje je uradila. Premda ima tek 20 godina ona je u prethodnih nekoliko godina prošla kroz značajnu fizičku promenu.

Mlada influenserka je otvoreno govorila o korekciji usana, u koje je stavila 3ml hjalurona kako bi dobila puniji izgled koji je priželjkivala. Đina je takođe uradila i dopunjavanje kukova, a  neke estetske korekcije su ostale samo u domenu nagađanja onih koji godinama prate mladu influenserku, mada ih ona nikada nije potvrdila.

Sada je ona ponovo posetila jednu kliniku za ulepšavanje, gde je uradila povećanje usana. Naime, Đina je prvo snimila sebe kako napušta kliniku, a onda je usne uslikala dok se vozila i pokazala ih u krupnom planu.

Foto: Instagram printscreen/djinadzinovic

Ona je nedavno otkrila koja promena joj je omiljena, te je progovorila o svom iskustvu kada su u pitanju korekcije.

Podsetimo se, Đina je zbog svog fizičkog izgleda česta tema medija, a ona je jednom prilikom otkrila da se u tinejdžerskom dobu mučila sa viškom kilograma i problemima sa lice.

„Bila sam kao loptica, Đina od pre dve godine i ova sada su potpuno dve različite osobe. Korigovala sam ishranu i volim da lažem da vežbam, iako to vrlo retko činim, ali to su neke stvari koje delim sa pratiocima. Recimo imala sam i katastrofične probleme sa licem, mnogo sam se potrudila da bude danas ovakvo kakvo je, dohvatio me je, između ostalog, i pubertet, stoga pokušavam da devojkama objasnim da su bubuljice normalna stvar“, rekla je ona za „Blic“.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence