Pretraži

„PODELIĆU SVE GADOSTI KOJE SAM SAZNALA“: Uki Q progovrila o stanju pretučene sestre (FOTO)

Influence
0
Photo: Instagram/uki_q

Sarin suprug je tokom saslušanja delimično priznao krivicu i određen mu je jednomesečni pritvor, a mnogi su se pitali šta se dešava, s obzirom na to da se ni Una ni članovi njene porodice nisu oglašavali.



Tiktokerka se sada, nakon kratke pauze, oglasila na svom nalogu na Instagramu i otkrila zbog čega se privremeno povukla.

  • Napravila sam malu pauzu što se društvenih mreža tiče, nema me dok se malo sastavim. Jurimo razne papire, pomažemo Sari oko bebe, vodimo je na kontrole. Kod advokata itd, da vas ne zamaram – napisala je Una, pa dodala da nastavlja svoju borbu:
Screenshot: Instagram/uki_q

Screenshot: Instagram/uki_q

 

  • Dosta pitanja u proteklih par dana dobijam kako su Sara i beba, hvala što brinete, dobro su. Ostala sam vam dužna još mnogo informacija i podeliću sa vama sve gadosti koje sam saznala čim dođe vreme za to. Mali je svet. Hvala što ste tu, vraćam se brzo, čuvajte se – poručila je ona.

Podsećamo, brutalnom nasilju je, kao što je i Sara ranije otkrila, prethodila svađa sa suprugom zbog njegove majke, nakon čega joj je on uhvatio glavu, udarao o pločice, stiskao je za vrat u pokušaju da je udavi, a nakon toga udarao šakama iz sve snage, zbog čega se devojka onesvestila i završila u bolnici.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence