Pretraži

„Pišete gluposti!“ Sara Stanković na meti kritika zbog stava o popularnom beauty trendu, pa oštro odgovorila na komentare

Izvor:  IDJTV
|
Influence
0

Influenserka Sara Stanković se našla na meti kritika zbog svog stava, pa rešila da objasni o čemu se radi.

Popularna influenserka Sara Stanković često javno govori o svim aktuenim temama, a popularnost je stekla objavljivanjem klipova o beauty trendovima. Upravo jednom takvom objavom sada je privukla veliku pažnju, nakon što je javno izrazila negativan stav o svilenim trepavicama.

U pitanju je trend koji je već godinama zastupljen kod devojaka, a podrazumeva lepljenje svilenih trepavica na prirodne kako bi se povećala dužina i dobio volumen.

Sara je nedavno na svom Tiktoku pričala o štetnosti ovog tretmana, zbog čega se pronašla na meti kritika mnogih pratilaca, pa je sada odlučila objasni o čemu je reč.

 

@sarrahbambi Svilene trepavice iskustvo 👀 #zatebe #balkan #fyp ♬ original sound – Sara Stankovic🦌

– Hoću samo da kažem da sam za Tiktok snimala video „Zašto nikom ne preporučujem svilene trepavice“ iz ličnog iskustva i rekla sam da je sve to moje mišljenje. Mislim neke stvari i nisu moje mišljenje, to na primer da ne možete nikad lepo da ih očistite i da se tu skupljaju bakterije. To nije moje mišljenje, to je činjenica. A rekla sam da je moje mišljenje da koliko god vi mislite da to izgleda prirodno, a zato ih i radite, to nikada ne izgleda prirodno i ne izgleda lepo – istakla je ona, pa dodala:

 

@sarrahbambi Svilene fejk kako god trepavice 2 deo 👀 #zatebe #balkan #fyp ♬ original sound – Sara Stankovic🦌

– I naravno, ko voli neka izvoli, isto kao što ja sigurno radim neke stvari koje se drugima ne sviđaju. Mnoge devojke su se baš uvredile i stiglo mi je milion poruka da one rade ovakve i onakve trepavice, a mislim veoma je lako ući u sliku i videti kako te trepavice izgledaju, tako da, bolje i da nisam. Ali hoću samo da kažem da, ne morate da se uvredite kad vam neko kaže da mu se ne sviđaju te trepavice i da napadnete tu osobu, da skočite na nju. Tipa pisali ste gluposti, tipa pokazala sam vam sliku od pre 7 godina i pisali ste „Pa bolje su ti te trepavice, nego ti fileri“. Mislim ja pre 7 godina nisam imala ništa na licu, sad imam urađene usne, i to je to od filera. Tako da morate da budete svesni da pišete gluposti, morate nekad da shavtite dobronameran savet – rekla je Sara, pa objasnila.

– Mislim, činjenica je da su te trepavice prljave i da ćete imati kad tad neku infekciju, tako da nemojte na to da se ljutite kad vam neko kaže. Morate to da prihvatite tako kako jeste i da kažete: “ Ja ću da radim trepavice, iako ću da imam infekciju, meni to ne smeta, lečiću oči radije, nego da ne radim trepavice“, to je sasvim u redu – završila je influesnerka.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence