Pretraži

„PAĆENICI IZMIŠLJAJU DA IMAJU MOJE GOLE SLIKE“: Anji Bla ponovo nameštaju skandal?! (FOTO)

Influence
0
Photo: Instagram/anjablaa

Anja redovno ume fanove da počasti provokativnim izdanjima i da te slike deli na društvenim mrežama.

Međutim, sada su se na internetu pojavile fotografije i snimci na kojima je influenserka potpuno gola, a da je u pitanju nameštaljka, potvrdila je i Anja kada je negirala tvrdnje da su u pitanju njene eksplicitne slike.

  • Ja stvarno ne znam do kad će pojedini paćenici izmišljati da imaju moje gole slike, snimke i slično… Sad koliko vidim počeli su u faceapp-u (aplikacija za izmenu lica) da stavljaju moju facu i ko zna šta još rade da bi to kao ličilo na mene. Nemojte da se nadate uopšte, ni vi muškarci, a ni žene koje jedva čekaju nekome da napakoste, jer tako nešto od mene nikada nećete videti jer bukvalno ne postoji šansa – izrelvortirano je napisala ona.
Screenshot: Instagram/anjablaa

Screenshot: Instagram/anjablaa

 

Anja je potom napisala i da tim ljudima ima da poruči jednu stvar:

  • Pronađite smisao života, a ne da vam glavna zanimacija bude fejkovanje nečijih golih slika, možete samo sebi problem da napravite sa time što radite, nije toliko teško saznati od koga to potiče – istakla je ona i dodala:
Screenshot: Instagram/anjablaa

Screenshot: Instagram/anjablaa

 

  • Ja imam pravo da se slikam kako hoću i da kačim šta god želim. Poenta je da niko nema pravo da uzme moju sliku i u fotošopu briše moj kupaći i stavlja fejk gole grudi i genitalije…Kapiram da ima vas koji ne podržavate moje provokativnije slikanje, ali budite realni i shvatite da je to protivzakonito – zaključila je ona.

Podsećamo, ovo nije prvi put da se Anja našla u ovakvom problemu. Tako, krajem prethodne godine na jednom sajtu osvanuo je eksplicitni snimak pod nazivom ,,Baka Prase i Anja Bla", a influenserka je bila poprilično potresena neistinama koje su kružile. 



Ona i Baka su tada objasnili da na snimku nisu oni, a u prilog tome imali su nekoliko argumenata, poput onih da Anja i devojka sa snimka nemaju mladeže na istom mestu, ali i da je vidna razlika u kilaži između njih.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence