Pretraži

OZVANIČILI VEZU? Andrija Jo i Lea Stanković se poljubili pred kamerama (FOTO)

Influence
0
andrija jo, lea stanković
Photo: Instagram/lastankovic/andrijajo

Za samo nekoliko sati od objavlivanja, pesma je na platformi Jutjub sakupila gotovo 40 hiljada pregleda, a da se pubčivi zaista dopaa svedoče i brojne pohvale u komentarima.



– Ovo će sigurno biti hit! Kako dobar lik, kako dobra pesma.Leto moze da počne. Pesma gori – samo su delić podrške koje je Andrija dobio.

Osim same melodije i teksta, pažnju je privuklo to što se u spotu pojavljuje jutjuberka Lea Stankvić, za koju se već neko vreme spekuliše da je u vezi sa Andrijom.

Svakako najinteresantniji detalj  je sam kraj spota, kad su, kako vidimo, mladi influenseri na kraju spota razmenili poljubac, što je mnoge navelo da se zapitaju da li su oni na ovaj način potvrdili sumnje i obelodanili njihovu vezu.

Screenshot: Youtube/Balkaton Gang

Screenshot: Youtube/Balkaton Gang

 

  • Početak spota simbolika da su ranije bili u tinejđerskoj ljubavi i da su im se sad ponovo putevi spojili kad su malo zreliji ,a i naziv pesme sve govori. Bravo i za pesmu i za spot, najlepši par – inicirali su fanovi na njihovo zabavljanje.

Podsećamo, ovo nije prvi put da se spekulisalo da su jutjuberi u vezi. I ranije se verovalo da su oni bili u emotivnom odnosu, međutim, ni Lea ni Andrija to nikada nisu potvrdili za javnost.

Inače, Andrija se široj publici predstavio na festivalu "Beovizija" 2019. godine, kada je izveo pesmu "Muzej", koja je zauzela visoku četvrtu poziciju.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence