Pretraži

,,OVO NAM JE JEDNA OD NAJLEPŠIH USPOMENA“: Teodora Popovska i Relja Torinno progovorili o zajedničkoj saradnji

Influence
0
Screenshot: Instagram/t.popovska

Naime, Teodora je rešila da upliva u muzičke vode, te je poznati par snimio zajedničku pesmu, čime se i pohvalio na društvenim mrežama.

Kako je otkriveno, ona će poneti naziv "Haos lom", a fanovima su predstavili tizer numere.

Naša ekipa rešila je da ih kontaktira i ovom prilikom sazna kako je došlo do njihove zajedničke saradnje.

– Relja je imao demo pesme već neko vreme i on je meni to stalno puštao, ali nije želeo da mi pošalje jer smo mi tada bili na početku veze, nakon nekog vreme on mi je poslao i ja sam stalno slušala tu pesmu, i pričali smo o tome kako mi je to njegova omiljena pesma. Ja sam tu njemu davala neke znakove kako bih volela da snimi pesmu sa mnom, zato što Relja obično u svakoj pesmi ima ženski vokal (smeh) – istakla je ona.

– Ona mi je davala znake da želi da snimi pesmu, nije bila izričita da želi ovu, ali sam ja ukapirao koliko joj se pesma svidela i došao sam na ideju da je zajedno uradimo – dodao je Relja.



Međutim, Relja je želeo da sa nama podeli i jednu zanimljivost kada je spot u pitanju.

– Pošto je Teodora bila neodlučna i kada je u pitanju bilo njeno pojavljivanje u spotu. I onda je ona meni dala vokal, ali nije smela da bude u spot. Ja sam sve lepo organizovao, i veče pred snimanje spota kroz neki razgovor Teodora daje meni do znanja da hoće da bude u spotu i onda ja menjam sve planove, menjamo scenario, jedva smo se organizovali za kostim i šminku ali smo sve na kraju uspeli – otkrio nam je on.

– To je bilo i za pesmu i za spot, jer nisam bila sigurna, mislila sam da nije pravi trenutak s ozbirom da su dosta omrženi tiktokeri koji sada kače pesme i plašila sam se osuda – dodala je Teodora.

Oni su već na društvenim mrežama objavili deo pesme i publika sada sa nestrpljenjem očekuje ovaj hit, a nas je zanimalo i kakve reakcije oni očekuju.

Ja očekujem dobre reakcije iskreno, što se tiče mojih pesama, nijedna nema taj neki brz tempo, a zajedno kada se mi spojimo mislim da će sve to da ispadne dobro, biće i hejta kao i uvek ali mislim da će to dobro, i hejt ima dobru stanu, to znači da je stiglo i da ljudi koji to ne vole da slušaju, odnosno da smo dotakli širu masu – bio je jasan Torinno.

Ja sam namerno pustila buvu da je pesma loša, da se priča o tome, da izazovem reakciju u ljudima, jer znam da kada pesma izađe ja nikad nisam bila sigurnija u nešto, znam da je pesma dobra, ne zato što je naša, ja sam je slušala i pre nego što sam bila deo nje. Nisam želela da dozvolim da na naš odnos utiče mišljenje drugih ljudi, jer je ceo projekat nama jedno prelepo iskustvo koje nas je još više zbližilo i bez obzira na komentare i reakciju, čak i ako se ljudima ne svidi pesma, da mogu da vratim vreme opet bih je snimila jer mi je jedna od najlepših uspomena sa Reljom – zaključila je ona.

Za kraj ovaj par je istakao da će pesma brlo brzo izaći, datum nisu želeli da preciziraju da se nešto ne bi iskomplikovalo ali su nam otkrili da publika može da je očekuje već tokom ove nedelje.
 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence