Pretraži

Ovo je pet IDJTV TikTok klipova sa najvećim brojem pregleda (VIDEO)

Influence
0
Photo: Screenshot

S obzirom na to da je za jako kratak period postala čak treća aplikacija po preuzimanju u svetu, čemu je u velikoj meri doprineo karantin početkom godine, na ovoj društvenoj mreži mnogi su otvorili profile, a ovaj trend nije zaobišao ni nas. 

U nastavku vam donosimo naših pet najgledanijih TikTok klipova, koji su postali gledani i na ostalim društvenim mrežama poput Instagrama i  Yotube-a, sa raznim ličnostima koje ste imali priliku da bliže upoznate preko naše televizije. 

Peto mesto je zauzela Rada Manojlović, sa svojom dvosmislenom izjavom, zbog koje su mnogi plakali od smeha.

  • Neka se nađe. Otkud ja znam šta mogu gde da pipnem – izjavila je ona tada, a da vam se video dopao i nasmejao govori brojka od skoro 200 hiljada pregleda. 
@idjtv.official

#radamanojlovic večeras u 20h na IDJTV-u u novom izdanju emisije IDJHOT 😂🙊 #idjtv #idjhot #idjvideos
♬ original sound – IDJTV

Na četvrtom mestu vam donosimo mnogima omiljenu Teodoru Džehverović. Naša ekipa posetila je mladu pevačicu nedugo nakon što je kupila svoj novi stan, a njen zavodinčki ples uz hit ,,Gasolina" koji je obeležio leto je pregledan čak 350 hiljada puta.

@idjtv.official

Bili smo kod @teodoradzehverovic97 u novom stanu, uskoro na IDJTV-u!✨✨✨ #idjtv #serbia
♬ original sound – IDJTV

Treće mesto pripada mladom izvođaču i njegovoj devojci, koji su ujedno jedni od najpopularnijih tiktokera u regionu. U pitanju su Sergej Pajić i UkiQ, koji su preko noći osvojili TikTok scenu, i sada broje na hiljade pratilaca na svim društvenim mrežama. Oni su izveli koreografiju kada su nas posetili u studiju uz numeru Kismet- XIX, a video je pregledan preko 400 hiljada puta.

@idjtv.official

Danas su nas posetli @sergejpajicc i @ukiqukiq 👽🖖🏻 Očekujte show 🔜
♬ Kismet – XIX

Vicešampion liste je Nikolija, koja je svojom izjavom mnogima naterala suze na oči. Video gde objašnjava svoju profesiju broji više od pola miliona pregleda.

  • Nisam ja čistačica. Ja da sam htela da budem čistačica, ja ne bih bila pevačica – izjavila je ona tada.

Prvo mesto definitivno pripada atraktivnoj pevačici Sanji Vučić iz popularnog tria Hurricane. Video je postao viralan u veoma kratkom periodu i preplavio je društvene mreže zbog rečenice koju je ona u tom trenutku izgovorila. Naš kolega Marko Srejić sa atraktivnim devojkama snimao je prilog, dok se pevačica gledala u ogledalu prekoputa. Ovaj video broji preko dva miliona pregleda na našem TikTok profilu.

  • Iju, kuku majko, draga, mila – bio je Sanjin komentar kada se videla u odrazu, a na Markovo pitanje ,,Što, šta ti fali?" Sanja je ko iz topa odgovorila ,,Ispala mi guz*ca". 

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence