Pretraži

OVO JE MUČENJE ZA MOZAK: Sara Stanković podelila tegobu sa fanovima (VIDEO)

Influence
0
Screenshot: Youtube/Sara Stankovic

Sara Stanković  je poznata po tome što deli svoje misli sa svojim fanovima, a ovaj put se odlučila na komentarisanje jednog filma koji je u njoj probudio samo loše misli i emocije. 



U pitanju je film 365 dana, a influenserka je žestoko oplela po njemu.

  • Ćao  svima, ja sam odlučila da vam uradim jednu kratku recenziju filma 365 dana. Ja sam se odlučila da pogledam taj film, zato što sam se u tom trenutku osećala veoma glupo i onda sam htela da pogledam nešto glupo. Međutim, nisam shvatila do koje mere je taj film zapravo glup. Ja sam gledala taj film već tri dana, jer nisam mogla da ga završim nikako, zato što je taj film bukvalno mučenje za vaš mozak, jer je mnogo glup – započela je Stankovićeva. 

Ona se direktno obratila i režiseru navedenog filma, a sam je i spojlovala, jer kako kaže, ne želi da se i njeni pratioci iznerviraju i gledaju "ovoliku glupost". 

  • Em je film glup, em se mučiš dva sata, a još izgubiš i ono malo moždanih ćelija što imaš. Odlučiš da polupaš sve po kući koliko je glupo i strašno – izjavila je ona, a šta je još rekla možete pogledati u videu ispod teksta. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@estrada.srbija је поделио/ла објаву дана 2. Окт 2020. у 3:59 PDT

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence