Pretraži

Ovi influenseri su izazvali najviše pažnje tokom 2020. godine (VIDEO)

Influence
0
Photo: Instagram/imfashionbabe Instagram/bakaprase Instagram/saratkd7

Pojedini ifluenseri su to radili postpucima koje je publika odobravala, dok je bilo i onih koji su izazivali skandale. 

Anglel Tatjana

Ona je nova zvezda jutjuba koja je tokom karantina odlučila da se obrati publici na ovoj platformi. Na početku je sa svojim pratiocima pričala o modnim savetima, motivaciji i o svom životu u inostranstvu. Kasnije je počela da se bavi ozbiljnijim temama kada je najveći broj ljudi i primetilo.

Sara Damnjanović SaraTkd

SaraTkd ove godine izazvala je veliku reakciju publike, a najviše zbog skupa u kome se našla u sred pandemije korona virusa, njen postupak nije bio u potpunosti shvaćen u javnosti a kasnije se nadovezao i njen odgovor na društvenim mrežama jednoj nastavnici koja je izjavila da ova influenserka nije dobar primer deci.  Ona je o ovoj temi detaljno pričala u emisiji IDJHOT koja je dostupna na IDJTV YouTube kanalu.

Dunja Jovanić

Ova popularna influenserka i ove godine je pokazala koliko ozbiljno shvata biznis, iako je ova situacija bila jako teška za sve ona je uspela da izvuče najviše. Po njenim objavama na društvenim mrežama možemo da zaključimo da je ova blogerka bila i te kako vredna, te je dosta sarađivala i sa poznatim brendovima.

Andrija Jo

On je ovu godinu obeležio svojim nastupom na Beoviziji o kojoj su svi pričali. Pored toga on je izbacio nekoliko pesama, a jedna od njih se našla i na IDJVideos.TV YouTube kanalu u kojoj je ukrstio glas sa Annom Lazarević.

Baka Prase

Baka Prase je i ove godine definitivno zaslužio da se nađe na prvom mestu na ovoj listi, iako i dalje važi za najuspešnijeg influensera kod nas on je ove godine doživeo nekoliko skandala, a onaj koji je najviše uticao na njega je kada je navodno ima aferu sa maloletnim devojkama. 

Celi emisiju IDJTube News možete pogledati u videu ispod teksta.






 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence