Pretraži

OTVORENO O OPERACIJI: Sara Stanković podelila iskustvo hirurškog zahvata na grudima (VIDEO)

Influence
0
Photo: Instagram/saraastankovic

Kako je otkrila Stankovićeva, ovaj čin je podelila sa svojim pratiocima jer, kako kaže ,,Zašto bih od vas krila stvari koje su očigledne i koje ćete vi kad tad videti". 

Jutjuberka je svoje iskustvo podelila kako bi pomogla i drugima, koji imaju isti ili sličan problem kao i ona, te objasnila da u njenom slučaju intervencija nije samo estetske prirode. – Ja sam ceo život znala da ću to uraditi, ali bilo je nekada obrta kada sam mislila da ću izgurati i bez toga. Bilo je tu raznih predomišljanja – započela je ona. 

Želela sam da korigujem nešto što je meni predstavljalo baš problem. U pitanju je bila užasno velika asimetrija što se tiče mojih grudi i jedna uvučena kost sa desne strane – dodala je ona. 

Jutjuberka je objasnila da je često kosom sakrivala desnu stranu grudi kako se asimetrija ne bi videla, ali i da je jednom je zbog iste imala neprijatnu situaciju na internetu, kada su fanovi u sestra Leinom videu primetili da grudi nisu iste, te je sama uzela i obrisala komentare, koji su je jako pogodili. 

Posle svog podeljenog iskustva, Sara je dobila pregršt pozitivnnih komentara za hrabrost da se suoči sa internet zajednicom koja je često "hejterski nastrojena", a njeno iskustvo možete pogledati u nastavku. 

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence