Pretraži

OTKRIVENI SVI DETALJI DRAME IZMEĐU BAKE PRASETA I CHODE: Izneli šta se krije iza teških reči koje su uputili jedan drugom

Influence
0
Foto: Youtube printscreen/Choda

Zbog toga je od početka svoje karijere ulazio u brojne drame sa kolegama, pri čemu je imao vernu podršku svojih fanova.Ipak, mnoge je nedavno iznenadila vest da se jutjuber posvađao sa svojim dugogodišnjim najboljim drugarom, Chodom. 

Prvi je o ovom progovorio upravo Baka u jednom od svojih lajvova, nakon pitanja jednog od njegovih pratilaca, koje se ticalo upravo njegovog odnosa sa Chodom.

Brateeee, ne mogu da pričam o tome, majke mi… Jao sad kad mi je pomenuo mrak na oči mi je pao. Ne može to da se objasni kratkim rečima, nije prvi put da se desi ista situacija. Glupo mi je da mu ugasim karijeru na Jutjubu, neću da pričam o tome. Pogotovo nekome ko mi je bio brat, a on je meni to uradio. Sad kad se setim tebra, krećem da se tresem. Šta smo sve mi zajedno i onda on na taj način – rekao je Baka tom prilikom, ne želeći da ulazi u više detalja.

@stankella Baka Prase otkrio zasto ne prica sa Chodom 😭 #bakaprase #bakapraseflex #choda19a #anjablaa #devitoanonymo #stankella #fyp #viral #fypシ #viralvideo ♬ Džanum – aysheeXD Remix – KlaizeeXD

Nakon toga je i Choda održao lajv, gde je odgovorio na slično pitanje.

U suštini, znali smo svi da će do toga da dođe. Realno, za Baku sam ja final boss što se tiče drama. Znači, okrenuo se protiv svakog i bukvalno jedini koji mu je ostao za dramu sam ja, jedini koji može da ga pobedi zato što jedino ja imam toliko znanja o njemu, jedino ja sam mu tu kao najbliži. On je meni uradio nešto, ja sam se jako naljutio, onda je on bio u fazonu druže ne možeš ti da se ljutiš, ja sam tebe napravio – izneo je detalje Choda.

@stankella Choda o drami izmedju njega i Bake #bakaprase #bakapraseflex #choda19a #choda #drama #stankella #anjablaa #fyp #viral #fypシ #viralvideo ♬ Top – Biba

Choda je potom snimio i spontani distrek kojim je potkačio, navodno, nekadašnjeg prijatelja, nakon čega su Baka i njegova Anja odreagovali na ovaj rep i ismejali jutjubera.

Ipak, čini se da je sve bila šala ova dva drugara, ovo je otkrio Choda, koji je izneo da postoje oni kojima je bilo drago zbog ove situacije.

Jesmo, sprdali smo se, realno ljudi jesmo. Sprdnja je, video sam da se JMTrade popalio, rekao je da nemamo preglede pa pravimo dramu, a mi smo se sprdali, ne znam što se popalio.

Baka je u jednom od svojih lajvova, pričajući o drugoj temi, otkrio da nije istina da su on i Choda u lošim odnosima.

Debili ste ako verujete u ovo, kao što ste debili ako verujete u dramu između mene i Chode.

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence