Pretraži

OSUDILI JE: Lea Stanković na meti hejtera nakon kumstva Dženi Martin

Influence
0
Photo: Instagram/lastankovic

Naime, Lea je na svadbi ponela dugu, svetlo roze haljinu, a upravo je to bio razlog zbog čega se našla na meti tviteraša, ali i ostalih Internet huligana.  

Mnogi su joj zamerili to što je njena haljina ličila na venčanicu i što je njena haljina bila maltene identična Dženinoj, a i ona sama je stala u stranu svoje kume, a o svemu ovome se oglasila na svom Instagramu.  • Ja mislim da se ovde lepo vidi da je Leina haljina roze, ali ko ne želi da vidi – neće videti. Bila si najlepša kuma. Volim te – poručila je Dženi na svom Instagram storiju. 

Takođe, Stankovićeva se oglasila i objasnila da su njenu haljinu birale obe zajedno. Međutim, tviteraše to nije sprečilo da opletu po njoj. 

  • Ali u ovome na nečije venčanje? Ja bih je izbacila napolje. Prvo sam mislila da se ona udaje, postaje gore – ona je kuma. Zločin ako mene pitate; Još se posle Jenni preobukla, tačno da ne znam pomislila bih da je Lea mlada; Koliko jadno plus nemoguće da joj neko nije rekao jer su apsolutno svi u nekim bojama i normalnim haljinama – bili su samo neki od komentara. 
Screenshot: Instagram/ jenniimartin

Screenshot: Instagram/ jenniimartin

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence