Pretraži

OSTALA BEZ KROVA NAD GLAVOM: Saru Stanković iselili iz stana u Parizu

Influence
0
Photo: Instagram/saraastankovic

Naime, kako ju je celokupna pošast sa korona virusom zadesila dok je bila u Francuskoj na studijama, ona je naglo morala da se iseli iz stana u kom je do tog trenutka živela. 

Sa svojim fanovima na Tviteru Sara je podelila malo uznemiravajuće vesti: 

– Mene moj stanodavac, kog inače obožavam, seli iz Pariza tako što mi se iz vedra neba odjednom javio malopre sa porukom: ,,E ja bio u Parizu, u 15h sam u Beogradu, izađi na glavni put po stvari. "



Kontaktirali smo je i upitali je o čemu se zapravo radi, te nam je objasnila situaciju.

  • Nikada mi se nije desilo nista slično i ovo je prvi put u životu da sam bila primorana da se iselim iz strane države u roku od dva dana usled najezde korona virusa. Moj stanodavac nije kriv, ja sam svojevoljno napustila stan u martu, on ga je morao izdati nakon mog izlaska zbog sopstvenih prihoda, a sada mi donosi preostale stvari zbog čega sam mu beskrajno zahvalna. 

S obzirom na to da master studije nije završila, isplanirala je da drugu godinu usavrši u svojoj zemlji, pa tek posle toga da se vrati i poslednji semestar da završi u Francuskoj. 

Ono što je naučila iz ove situacije je svakako da je život nepredvidiv.

  • Čovek mora biti svakog momenta spreman na promene. Nisam ni sanjala po povratku s mini raspusta u Pariz, da ću isti napustiti u žurbi za samo nekoliko dana kao i svi moji prijatelji koji su tamo ziveli.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence