Pretraži

OSEĆAM ODGOVORNOST: Sara Damnjanović o skandalu koji je izazvala (VIDEO)

Influence
0
Photo: Instagram/saratkd7

Saru Damnjanović, koja je u javnosti poznatija kao Sara Tkd, Mladenovačka opština pozvala je kako bi se poznata influenserka družila sa decom koja pohađaju osnovnu školu. 



Nakon što je dobila mnogo kritika zbog pomenutog događaja, što od strane medija, roditelja i prosvetnih radnika, odlučila je da se oglasi putem svog Instagram profila, a o tome smo pisali OVDE

Međutim, u novom izdanju IDJHOT-a priznala je da ipak oseća odgovornost, jer su sva ta deca bila okupljena na istom mestu upravo zbog nje.

– Sa te strane da, osećam odgovornost. Jesam neko na kog treba da se ugledaju, ja sam ta koja bi trebalo da skrenem pažnju. Mi smo mogli da kažemo njima ,,Ponesite maske", ali oni nisu mogli da vraćaju svako dete kući – rekla je tiktokerka pokušavajući da se opravda i ublaži situaciju.

Nakon što ju je naša voditeljka Danica Nikolić upitala da li se testirala na virus, zbog kojeg sama manifestacija i jeste osporena, tiktokerka je jasno odgovorila da nije.

Šta je još Sara imala da kaže na skandal koji je obeležio prethodnih nekoliko dana, pogledajte u novom izdanju IDJHOT emisije.

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence