Pretraži

,,OSAM DANA NIŠTA NEĆU JESTI I SMRŠAĆU 7 KG“: Antonina Lukić šokirala pratioce rigoroznom dijetom (FOTO)

Influence
0
Photo: Instagram/antoninalukic

Antonina je priznala da nije zadovoljna svojim izgledom, te da zbog toga želi da skine višak kilograma tako što će držati rigoroznu dijetu, koju ne preporučuje svima zbog toga. 

– Ja sam ovo već dva puta radila i to mi je jedino upalilo. Osoba sam koja mora odmah da vidi rezultate, ne mogu da čekam tri meseca i da idem kod nutrcioniste. Moram da vidim da sam za sedam dana smršala da bih dobila motivaciju da se zdravo hranim. Nedelja je i ništa nisam jela ceo dan i neću jesti ništa naredne cele nedelje. Pijem samo vodu i ceđene sokove i tako će biti ukupno osam dana. Ješću sledećeg ponedeljka – otkrila je ona na Insta storiju.



Lukićeva je istakla da će na taj način smršati 7 kilograma i da će dobiti motivaciju da se hrani zdravo.

  • Ovo vam pričam jer ne želim da nešto krijem od vas ili da sam radila neku liposukciju. Ne preporučujem vam da ovo radite ako imate loš imunitet i ako ste se nekad onesvestili. Ja sam se savršeno osećala dok ništa nisam jela, nekako čisto – navela je ona.

Antonina je poručila da u Americi često ljudi drže ovakvu dijetu.

To je kao detoks. Za njih je to čišćenje, ne rade to da bi smršali nego da bi se pročistili. Ja ovo radim isključivo da bih smršala. Želim da se zna kako sam skinula određeni broj kilograma i posle ću da se hranim zdravo zauvek. Odlučila sam Nova godina, nova ja – objasnila je.

Screenshot: Instagram/antoninalukic

Screenshot: Instagram/antoninalukic

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence