Pretraži

ONI SU KLINCI KOJI NE ZNAJU GDE UDARAJU: Ruža Rupić i Dušan Petrović otvoreno o Voyage-u i njegovoj izjavi o jutjuberima (VIDEO)

Influence
0
Screenshot: Youtube/IDJTube

Popularna jutjuberka Ruža Rupić i fotograf Dušan Petrović su u našoj emisiji "IDJTube" prokomentarisali dramu koja je nastala posle Voyage-ove izjave da jutjuberi nisu u istom rangu sa muzičarima.

——————– Sponsored ——————–


Ruža Rupić je pobesnela kada je odgledala emsiju "Amidži šou" u kojoj je Voyage ispred Andrije Jo isprozivao jutjubere i izjavio da pesme "velikih muzičkih zvezda" traju duže od pesama jutjubera.

Ruži je posebno zasmetalo to što joj neko dira Andriju sa kojim se druži.

– Ja i Andrija se jako dugo družimo, mnogo ga volim i malo sam zaštitnički nastrojena prema prijateljima. To me je mnogo iznerviralo jer je Andrija mnogo dobar dečko i apsolutno nema potrebe za time – rekla je ona i dodala:

– To što smo mi kao klinci počeli da snimamo za Youtube, ne znači da smo potpisali papir da ćemo doživotno da se bavimo Youtube-om. Ako mnogi ljudi mogu iz drugih profesija da pređu u naš posao ili u muziku, što mi ne bismo mogli da pevamo?Jutjuberka je priznala da neke pesme jutjubera nisu profesionalne.

– Ne slažem se sa time da svi snimamo pesme koje nisu za teren – zaključila je Ruža i podržala Andriju Jo.

Fotograf Dušan Petrović je takođe progovorio o drami koja se danima ne stišava. On je napomenuo da se ne meša u takve stvari.

– Pokušavali su par puta ti neki sitni jutjuberčići da to pokrenu, ali ja se nikada nism odazivao – rekao je fotograf.

Dušan je zaključio da obe strane imaju koristi od drame, koja je nastala zbog Voyage-ove izjave u emsiji.

– Voyage i Breskvica su definitivno talentovani. Neko za pevanje, neko za muziku. Ja mislim da su oni samo klinci koji ne znaju gde udaraju. Razumem i jednu i dugu stranu – objasnio je on.

Pogledajte IDJTube i saznajte šta su Dušan i Ruža još rekli o Voyage-u:

https://youtube.com/watch?v=xVIaGCITOK0

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence