Pretraži

ONI NE MOGU DA PRIČAJU DA NJIHOVE PESME TRAJU… Andrija Jo iskreno o Voyage-u (VIDEO)

Influence
0
Screenshot: Youtube/AmiG Show, Youtube/Andrija Jo

Poslednjih dana, jedna od glavnih tema na društvenim mrežama je gostovanje Voyage-a, Breskvice i Andrije Jo u emisiji "Ami G show", a u centru pažnje je izjava Voyage-a o jutjuberima koji se bave pevanjem.

——————– Sponsored ——————–


Da podsetimo, mladi muzičar je izjavio da pesme jutjubera ne mogu da se porede sa pesmama velikih zvezda pored Dare Bubamare, Mie Borisavljević i Slobe Radanovića, koji su takođe bili u emisiji, a onda je na tu listu dodao i sebe i Breskvicu.

Oko ovoga se povela velika polemika jer su se mnogi jutjuberi, koji su se oprobali u muzičkim vodama, našli prozvanim, među njima i Baka Prase.



Sada je Andrija Jo, kao jedan od gostiju emisije, ali i jutjuber koga je Voyage direktno spomenuo, rešio da snimi video u kojem je izneo svoje mišljenje o ovoj situaciji. 

– On je rekao da sam ja njemu najantipatičniji jutjujber. Ok, to se sigurno šalio. Mi smo tamo otišli kao drugovi. Ja sam bio u fazonu da neće nikog drugog da uvredi, nego mene. Što je u potpunosti ok, što je verovatno tako i bilo. Rekao je da mu smeta to što sam seo pored Breskvice, a oni imaju taj neki fazon koji furaju, da su nerazdvojni – rekao je jutjuber.

Zatim se osvrnuo na spornu izjavu Voyage-a.

– Veliki haos na internetu je nastao kada je Mihajlo rekao "pesme velikih zvezda, kao što je Dara Bubamara, kao što je Mia Borisavljević, u šta ubrajam i mene i Breskvicu". E to su ljudi na internetu baš osudili. Rekao je da te pesme traju mnogo duže nego pesme jutjubera.

– U emisiji sam rekao da je "Niđe veze" pesma za klince, ali to nije pesma koja se sluša dva, tri dana. Ona se sluša dosta dugo i ima 11 miliona pregleda. Čak postoji isto koliko i njihove pesme i ima više pregleda od njihovih pesama koje isto dugo traju. Tako da oni ne mogu baš da pričaju o tome koliko njihove pesme dugo traju, kad su njihove pesme izbačene pre dva meseca. To je meni bilo malo glupo – dodao je.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence