Pretraži

Odmah alarmirao policiju: Jutjuber Luka Bojović doživeo neprijatnost, pa podelio snimke sa sigurnosnih kamera i upozorio na PREVARU (FOTO)

Influence
0
Foto:Printscreen/Instagram:lukabojovic23

Poznati jutjuber Luka Bojović poznatiji kao Lux našao se u neprijatnoj situaciji kada je shvatio da mu je iz vulkanizerske radnje nestala daska za gepek kao i točkovi od njegovog skupocenog automobila, a slučaj je odmah prijavio policiji.

Luka važi za jednog od omiljenih influensera i jutjubera na našoj sceni, pored igrica on neretko pokazuje i prizore sa putovanja. On ne krije da su mu velika ljubav i automobili, zbog kog je upravo sada i upao u mini problem.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Luka Bojović (@lukabojovic23)

Naime, Luka je odvezao svoj automobil u vulkanizersku radnju da zameni gume za letnje, a da zimske vrati u svoju ostavu, međutim kada je došao po njih, ispostavilo se da su njegovi točkovi predati drugoj osobi.

Sve su to kamere zabeležile, a Luka je sve to ispričao svojim pratiocima na Instagram storiju i rekao da će blagovremeno obaveštavati šta se dalje događa.

“Ostavio sam ovde kod jednog vulkanizera na Trošarini svoje zimske točkove, stavio sam letnje i trebalo je da pokupim danas te točkove da ih odvezem u ostavu. Pre par sati došao je neko i predstavio se kao moj drug sa bosanskim tablicama i ljudi su mu dali moje točkove bez ikakvog dokaza, bez ičega da je moj drug, bilo šta. Čekamo policiju da dođe, jer ja stvarno ne mogu da verujem šta se desilo, evo kunem vam se“, ispričao je Luka.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Luka Bojović (@lukabojovic23)

Luka je ubrzo objavio i snimak iz vulkanizerske radnje gde se vidi da mu uzimaju točkove i ubacuju u gepek izvesnog gospodina koji se predstavio kao njegov prijatelj, što zapravo nije bila istina.

“Najjače što je taj lik došao i rekao, došao sam po točkove od zelenog BMW-a i po dasku iz gepeka, ja sam zaboravio totalno da mi je daska ostala sa točkovima kod vulkanizera. Tako da možete sami da napravite par verzija šta se zapravo dogodilo, ali hajde da ne grešimo dušu, da ne krivimo nikoga, čekamo policiju i ja vas obaveštavam blagovremeno šta se dešava“, zaključio je influenser.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence